Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Predstavljen i objavljen Apex Legends – Titanfall battle royale igra!

Apex Legends možete da skinete odmah, ali vam trebaju još dvojica saigrača!

Razvojni studio Respawn Entertainment, autor Titanfall igra, upravo je zvanično predstavio i objavio free to play igru Apex Legends.

Igru možete da preuzmete odmah besplatno putem Origin klijenta na PC platformi, kao i putem onlajn prodavnica na PlayStation 4 i Xbox One konzolama.

Apex Legends je timski battle royale naslov koji je u potpunosti okrenut ,,trio” okršajima u mečevima za do 60 igrača (dakle 20 timova na mapi koja deluje manje u odnosu na recimo Fortnite). Za razliku od sličnih ostvarenja, Apex poseduje sistem klasa, pa će igrači moći da biraju nekog od osam različitih heroja sa drugačijim specijalnim sposobnostima.

Ovo ostvarenje je pre premijere nazivano Titanfall battle royal igrom, ali osim što deli univerzum sa popularnim FPS ostvarenjem, izvođenje je potpuno drugačije. Titani nisu ubačeni u okršaje, baš kao i atraktivno kretanje po zidovima i slično. Po rečima jednog od autora, titani su bili u igri na samom početku razvoja, ali su naknadno izbačeni.

Electronic Arts i Respawn Entertainment su naveli da će lista heroja u Apex Legends rasti tokom vremena, dok će naslov koristiti sličan model onom iz Overwatch-a po pitanju mikrotransakcija, ali i tempa ubacivanja novog sadržaja u igru.

Naslov je trenutno na prvom mestu na Twitch platformi i ima gotovo dvostruko više gledalaca u odnosu na Fortnite.

Minimalni hardverski zahtevi

OS: 64-bit Windows 7
Procesor: AMD FX 4350 ili Intel Core i3 6300
Memorija: 6GB RAM
Grafička karta: AMD Radeon™ HD 7730 ili NVIDIA GeForce® GT 640
Hard-drive: 22GB 

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!