The Witchwood Hearthstone ekspanzija je upravo izašla!

Mobilne igre PC Slider Vesti

Igrači Blizzard-ove popularne TCG igre sa nestrpljenjem su iščekivali 12. april i zvaničnu premijeru nove Hearthstone ekspanzije – The Witchwood.! Danas je došao i taj dan – spremite se za novosti i izneneđenja!

Čeka nas 135 novih karata, nova Hero karta, nove mehanike Rush i Echo… a ono što je dodatno obradovalo ljubitelje ove igre je vest da logovanjem na zvaničnu stranicu, odmah nakon izlaska Hearthstone ekspanzije, mogu da iskoristite ograničeni promo period i dobiju čak tri pakovanja kartica i random Class legendary karticu iz ekspanzije besplatno!

U ponedeljak su dve legende smeha, Ben Brode i Day9, imali priliku da zvanično testiraju nove špilove na strimu i otkriju nam preostale karte koje do sada nismo videli! Sve to naravno možete pogledati na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu.

Bitna informacija je i da vreme za The Witchwood pre-purchase, koji donosi specijalne pakete od 50 kartica, Dark Wood karticu i još 20 Witchwood kartica kao bonus, polako ističe.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password