Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Najvažnije PlayStation 5 vesti sa Future of Gaming Show prezentacije

PlayStation 5 stream – prikazan dizajn konzole i neka prijatna iznenađenja

Tokom jučerašnjeg dana je održana dugoočekivana Sony PlayStation 5 prezentacija koja je donela mnogo novih trejlera, informacija, ali i iznenađenja.

Umesto E3 konferencija, izdavači igara će nas ove godine zasipati novinama u odvojenim prezentacijama koje će biti emitovane na njihovim društvenim mrežama i YouTube kanalima. Šou koji smo najviše čekali održan je juče uveče, a na ovoj stanici navodimo sve najvažnije vesti.

Stiže Hitman III. Igra predstavlja poslednji deo „World of Assassination” trilogije, a očekuje se tokom januara naredne godine.

Grand Theft Auto V izlazi… opet. PS5 će takođe dobiti svoju verziju popularne akcione igre, te će GTAV biti objavljen za čak tri različite PlayStation konzole. Obećana su grafička poboljšanja i unapređene tehnikalije… Možda će nekom značiti ova vest, ali mi mislimo da je sad vreme za GTA6.

Resident Evil Village je RE8. Vest koja nam je procurela pre nekoliko nedelja tokom jučerašnje prezentacije je potvrđena. Ovo je direktan nastavak na Resident Evil 7, a spominje se čak i povratak Chris Redfield-a. Deluje zanimljivo.

Spider-Man; Miles Morals je naziv nove Spajdi igre. Naslov koji bi trebalo da isprati izlazak nove konzole se nadovezuje na prethodnu igru i nešto je čemu se veoma radujemo.

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

Gran Turismo 7 nije nikog iznenadio. Nije kao da se nagađalo da će čuvena simulacija vožnje doći na PS5, ali ova vest verujemo da nikog nije potresla. Pitanje je kada će stići.

Stiže nam i nova Ratchet & Clank igra. Gejmplej demo koji za Rift Apart deluje kao nešto što smo viđali u Pixar filmovima.

Predstavljen Projet Athia. Nosi reklamni slogan da je dizajniran ekskluzivno za PlayStation 5, ali izaći će i za druge igračke platforme. Bilo kako bilo, deluje zanimljivo.

Stray deluje kao prava stvar za ljubitelje mačaka. Naslov koji je smešten u zanimljivo okruženje već je postao jedan od najomiljenijih sa PS5 prezentacije.

Returnal je novi projekat razvojnog tima Housemarque… I deluje kao najambicioznije ostvarenje ovog studija do sad.

Sackboy: A Big Adventure je, valjda, spin-off LittleBigPlanet serijala. Izgleda prelepo, a koop mod je idalje tu.

https://www.youtube.com/watch?v=mUwI6e-em3o

Predstavljen gejmplej igre Ghostwire: Tokyo. Sećate se onog naslova od prošle godine koji je predstavila ona blesava japanka? Da to je to.

Demon’s Souls dobija rimejk za PlayStation 5. Mada nije bio savršen, nismo sigurni zašto je došlo do ovoga, ali nećemo propustiti.

Dobili smo nove detalje o Deathloop. Nova igra Arkane studija poznatog po Dishonored serijalu.

Najavljen novi Horizon Zero Dawn. O Horizon Forbidden West se takođe znalo već neko vreme, a sada smo dobili puno ime kao i delić onoga što ovaj naslov donosi.

Stigao je prvi trejler za NBA 2K21.

Predstavljena prelepa igra Kena: Bridge of Spirits.

Abe se vraća! Zvanično najavljen Oddworld Soulstorm…. i suza je već krenula u očima starijih igrača.

Predstavljeno je i nekoliko manjih igara koje mogu da prijatno iznenade.

https://www.youtube.com/watch?v=oal1EbvDxCk

I na kraju, otkrivene su specifikacije kao i finalni dizajn PlayStation 5 konzole. Izgled koji ipak niko nije uspeo da predvidi nije došao sa cenom po kojoj će se prodavati igrački sistem, pa ćemo još sačekati sa konačnom presudom.

Vaši utisci? Koja je to igra koju najviše očekujete?

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!