Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bethesda E3 2019 – Sve najvažnije vesti!

Bethesda E3 2019 prezentacija otkrila kako će izdavač da poboljša aktuelne igre i šta sprema u budućnosti!

Bethesda E3 2019 prezentacija je počela rano jutros po našem vremenu, a po prikazanom reklo bi se da nije bilo previše razloga da ostanete budni u to vreme. Ono što su predstavnici ovog izdavača najavili ipak pokazuje želju Bethesda-e da ispravi svoje greške u aktuelnim igarma (čak su se i našalili na račun Fallout 76), a videli smo u pripremi i nekoliko zanimljivih novih naslova. Pođimo redom.

Fallout 76 dobija besplatni apdejt i battle royale mod! Wastlanders proširenje donosi puno izmena za koje autori tvrde da će potpuno promeniti izgled Fallout 76. Uz to Bethesda će objaviti Nuclear Winter battle royale mod za do 52 igrača u jednom meču. Igra će biti besplatna narednih nedelju dana, do 17. juna.

Elder Scrolls Blades stiže na Nintendo Switch. Na Nintendo prenosnu konzolu Blades dolazi na jesen ove godine, a uz to igra će dobiti novi solo arena battle, nove sisteme i još dodatnog sadržaja. Autori su se pohvalili i dosadašnjim velikim uspehom mobilnog naslova.

Elder Scrolls Legends dobija novu ekspanziju. Izdavač je očigledno zadovoljan uspehom kartične igre očigledno koja će uskoro dobiti novo proširenje po imenu Moons of Elsweyr.

Predstavljen Ghostwire Tokyo. Nova igra razvojnog tima Tango Gameworks koji nam je doneo The Evil Within naslove za sad deluje podjednako zanimljivo.

The Elder Scroll Online dobija zmajeve! Da, tako je Bethesda opisala Dragonhold ekspanziju koja je bila u fokusu dela priče o ovom MMORPG-u.

Povratak Commander Keen-a! Nažalost izgleda samo u obliku free to play mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje, ali po svemu viđenom ne deluje loše.

https://www.youtube.com/watch?v=FtQjGPfkEe8

Rage 2 dobija besplatan sadržaj! Bethesda će nastaviti da unapređuje svoj psihotični FPS koji nam je stigao nedavno. Uskoro će u igru biti dodate besplatne stvari, a stiže i Rise of the Ghosts ekspanzija.

Prikazane dve Wolfensten igre – Youngblood i Cyberpilot. Tokom Bethesda E3 2019. prezentacije prikazana je Wolfenstein VR igra koja igrače stavlja u sedište mech robota kako bi pokokao neprijatelje. Wolfenstein: Youngblood ipak svi očekuju sa mnogo više nestrpljenja, a radi se o kooperativom FPSu koji prati ćerke B.J. Blazkowicz-a. Radnja se odvija nakon Wolfenstein: The New Colossus, a video konačno detaljnije prikazuje gameplay ove igre koja nam stiže uskoro.

Deathloop je nova igra razvojnog studija Arkane Lyon. Autori Dishonored i Prey naslova rade na još jednom zanimljivom izdanju koje šalje igrače u Blackreef svet u kome vlada bezakonje. U fokusu su dva vanserijska asesina, pa možda treba da očekujemo još jednu odličnu igru poput Dishonored serijala.

Bethesda je predstavila Orion platformu koja unapređuje strimovanje igara. Ova platforma je stvorena kako bi se unapredilo igranje preko Google Stadia i sličnih sistema, a ostaje da se vidi da li će rešenje biti prihvaćeno.

Doom Eternal izlazi 22. novembra 2019. Bethesda i id Software su posvetili dobar deo prezentacije igri Doom Eternal, koji po svemu prikazanom deluje fenomenalno. Uostalom pogledajte ova četiri videa ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=2xu9zywXoe0

Uz sve te vesti Bethesda je najavila Doomcon koji će ove godine biti održan uz tradicionalnu Quakecon konferenciju.

To je sve što je moglo da se čuje tokom Bethesda E3 2019 media brifinga, da li ste videli nešto što vas zanima da odigrate?

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!