Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Star Wars Outlaws dobio novi trejler, otkriven i datum izlaska

Ambiciozni Ubisoft, Star Wars Outlaws, stiže brže nego što smo mislili!

Nova igra Star Wars Outlaws ispuniće određenu fantaziju iz daleke, daleke galaksije. Igrači će kao borbeni buntovnik Kay Vess učestvovati u “jednom od najvećih pljački koje je spoljni pojas ikada video”, prema postavci priče za Star Wars Outlaws. Novi trejler koji je objavljen u utorak za nadolazeću open world Star Wars igru Massive Entertainment-a i Ubisoft-a dublje uranja u priču Outlaws-a, avanturu za jednog igrača smeštenu tokom originalne trilogije franšize.

Ubisoft je takođe suzio širok, ali nejasan datum izlaska Star War Outlaws-a za 2024. godinu: Igra će stići 30. avgusta na PlayStation 5, Windows PC i Xbox Series X.

Najnoviji pogled na Star Wars Outlaws nagoveštava “zlatno doba podzemlja” Star Wars univerzuma, sa kriminalnim organizacijama poput Zerek Besh-a, Pikes-a, Crimson Dawn-a i Hutts-a koji ubiru plodove galaksije u ratu. Takođe obećava nekoliko poznatih likova, uključujući i susret sa Jabba Hutt-om lično, plus junake i negativce sasvim novim za franšizu.

Star Wars Outlaws je smešten između događaja Empire Strikes Back i Return of the Jedi, kada je Carstvo bilo gotovo punom snagom, ali “ometano od pobune koja ne odustaje”. Kao Kay, igrači će prolaziti kroz različite frakcije Star Wars univerzuma, uključujući kriminalno podzemlje i hijerarhiju Carstva. Na njihovom putovanju, pridružiće im se njihov mali dlakavi prijatelj Nix, Merqaal, i BX droid ND-5. Kay i prijatelji će posetiti različite planete na svom galaktičkom putovanju, uključujući Canto Bight, Kijimi, Tatooine, Akiva, i vetrovitu lokaciju nazvanu Toshara koja je nova za Star Wars univerzum.

Star Wars Outlaws je samo jedan od nekoliko novih Star Wars projekata u razvoju pod okriljem Lucasfilm Games-a. Developer Respawn Entertainment radi na nastavku Star Wars Jedi: Survivor i neimenovanoj Star Wars strategijskoj igri. Skydance New Media radi na neimenovanoj Star Wars igri koju vodi bivša kreativna direktorka Uncharted-a, Amy Hennig. Quantic Dream takođe ima Star Wars: Eclipse, koju opisuje kao “intrigantnu akciono-avanturističku igru” smeštenu tokom Star Wars High Republic ere. Takođe postoji i Star Wars Hunters, borilačka arena igra u razvoju za Android, iOS i Nintendo Switch.

Možete pogledati produženi trejler sa razradom priče za Star Wars Outlaws u videu ispod.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!