Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Horizon Zero Dawn stiže na PC ove godine?

Sve je više „pouzdanih izvora” koji tvrde da se Horizon Zero Dawn zaista priprema za PC

Jedna od najvećih Sony ekskluziva Horizon Zero Dawn bi tokom ove godine mogla da napusti PlayStation 4 konzolu i uputi se ka PC platformi, tvrde pouzdani izvori.

Informacija je potekla od Džejsona Šriera (Jason Schreier) sa portala Kotaku, koji se poziva na tri osobe sa kojim je pričao, a koje su „veoma dobro upoznate sa planovima kompanije Sony”. On je naveo da će igra biti objavljena i za Steam i za Epic Store Games platforme u nekom momentu tokom 2020. godine, a da će verzija igre za kompjutere doći sa grafičkim i gejmplej poboljšanjima.

Ovo nije prvi put da čujemo da će Horizon Zero Dawn biti izdat i za PC, jer je isto nedavno tvrdio i jedan ruski gejming novinar.

Mnogi igrači su tad odbili da poveruju u ovu informaciju, jer je HZD do sad tretiran kao „first party” Sony naslov. Ipak, po navodima insajdera razvojni tim Guerrilla Games uveliko radi na nastavku, a Sony će ove godine u prodavnice poslati PlayStation 5 konzole, pa sad mnogi smatraju da obe kompanije verziju za kompjutere vide kao reklamu sa novu igru, pa i narednu konzolu. Dakle, ne postoji razlog zašto Alloy ne bi prešla na kompjutere.

Za sad nije spomenut ni okvirni period kada bi HZD za PC mogao da bude zvanično najavljen.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!