Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Lego Star Wars: The Skywalker Saga zvanično predstavljen!

Najnovija Lego Star Wars igra zaokružiće celokupnu Skywalker priču u jedno pakovanje!

Warner Bros. Interactive Entertainment i TT Games su zvanično predstavili Lego Star Wars: The Skywalker Saga koji će obuhvatiti sve do sada objavljene filmove!

Star Wars ljubitelji već sa nestrpljenjem čekaju Star Wars Jedi: The Fallen Order, a sada su možda dobili i još jedno ostvarenje vredno nabavke. TT Games se potrudio da olakša čekanje na ostvarenje razvojnog tima Respawn Entertainment sa najnovijom Lego igrom koja je inspirisana „Ratovima Zvezda”. Ovo izdanje pak deluje ozbiljnije nego što vam možda deluje na prvi pogled, jer će ono obraditi svih devet Star Wars epizoda zaključno sa najnovijim filmom. Naravno, svi najpoznatiji momenti iz franšize će biti upakovani u simpatični Lego humor po kojem je Traveler’s Tales prepoznatljiv.

Ovo ostvarenje će imati sve najpoznatije likove, a verujemo da će izvođenje biti nalik na sve prethodne Lego igre, pa ostaje da se vidi kakve razlike će doneti razvojni tim.

Predstavnik kompanije TT Games naveo je da je The Skywalker Saga idealan povratak Star Wars franšizi koja je pre 15 godina pokrenula celokupan Lego serijal igara. Najnovija igra je najavljena tokom Microsoft E3 2019 konferencije za medije.

The Skywalker Saga izlazi tokom 2020. godine, nakon što se deveti film bude stigao u bioskope. Igra izlazi za PC, Xbox One, Playstation 4 i Nintendo Switch.

https://www.youtube.com/watch?v=vPddKstmWFs

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!