Novi COD i Battlefield će imati battle royale modove?

PC Slider Sony Vesti Xbox

Po najnovijim glasinama, COD: Black Ops 4 i novi Battlefield će najverovatnije imati battle royale modove.

Očigledno na osnovu astronomskog uspeha prvo PUBG, pa zatim Fortnite igara, sve više i više razvojnih timova razmišlja o tome da uvede ove modove i u svoje naslove.

Kako je prvo naveo portal Polygon, Call of Duty: Black Ops 4 neće imati singlplejer kampanju, što je dodatno potvrdio i portal Eurogamer koji je naveo da će Activision staviti još veći fokus na multiplejer. Po njihovim rečima, Raven navodno radi na battle-royale modu za Black Ops 4.

Sa druge strane, slične informacije izneo je portal VentureBeat koji je rekao da DICE eksperimentiše sa uvođenjem battle-royale modom u svojoj novoj Battlefield igri. Battlefield 5, V ili 2018 kako trenutno sve nazivaju ovu igru najverovatnije neće imati popularni mod u osnovnoj verziji, već će on biti dodat naknadno kao besplatan apdejt.

Na ove navode se nije osvrnula nijedna od dve kompanije i da budemo potpuno iskreni i pored ogromne popularnosti Fortnite i PUBG naslova, battle-royale modovi se nikako ne uklapaju u bilo koji od dva pomenuta FPS naslova.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password