Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi COD i Battlefield će imati battle royale modove?

Po najnovijim glasinama, COD: Black Ops 4 i novi Battlefield će najverovatnije imati battle royale modove.

Očigledno na osnovu astronomskog uspeha prvo PUBG, pa zatim Fortnite igara, sve više i više razvojnih timova razmišlja o tome da uvede ove modove i u svoje naslove.

Kako je prvo naveo portal Polygon, Call of Duty: Black Ops 4 neće imati singlplejer kampanju, što je dodatno potvrdio i portal Eurogamer koji je naveo da će Activision staviti još veći fokus na multiplejer. Po njihovim rečima, Raven navodno radi na battle-royale modu za Black Ops 4.

Sa druge strane, slične informacije izneo je portal VentureBeat koji je rekao da DICE eksperimentiše sa uvođenjem battle-royale modom u svojoj novoj Battlefield igri. Battlefield 5, V ili 2018 kako trenutno sve nazivaju ovu igru najverovatnije neće imati popularni mod u osnovnoj verziji, već će on biti dodat naknadno kao besplatan apdejt.

Na ove navode se nije osvrnula nijedna od dve kompanije i da budemo potpuno iskreni i pored ogromne popularnosti Fortnite i PUBG naslova, battle-royale modovi se nikako ne uklapaju u bilo koji od dva pomenuta FPS naslova.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!