Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Last of Us Part 2 odložen za maj 2020.

Neprijatno iznenađenje: tek što je objavljeno kada izlazi The Last of Us 2, igra je odložena

Naughty Dog je danas potvrdio da će The Last of Us Part 2 biti objavljen tri meseca kasnije nego što je to bilo prvobitno planirano.

Kako je objavio poznati studio, novi datum izlaska igre je 29. maj 2020. godine.

Povodom odlaganja The Last of Us Part 2 glavni producent igre, Nil Drakman (Neil Druckmann), je izjavio: „Jednostavno nismo imali dovoljno vremena da ispoliramo igru do nivoa Naughty Dog kvaliteta”.

On je dalje objasnio da su nedavno shvatili da mogu da izbace igru planiranog datuma sa pojedinim problematičnim delovima ili da jednostavno odlože izlazak za nekoliko meseci, pa je odluka pala na ovo drugo kako bi se smanjio pritisak na razvojni tim. Drakman je takođe rekao da je svima u studiju jako žao što će razočarati igrače koji nestrpljivo čekaju nastavak Eline priče.

Najava predstavlja veliko iznenađenje jer smo tek prošlog meseca dobili tačan datum izlaska dugoočekivanog ostvarenja, da bi samo nekoliko nedelja kasnije ovaj plan bio promenjen.

The Last of Us Part 2 je prvi put najavljen tokom decembra 2016. godine, a prošlog meseca je navedeno da se igra očekuje 21. februara 2020. godine. Naslov će biti objavljen samo za PlayStation 4 konzolu, ali mnogi smatraju da će doterano izdanje izaći za PlayStation 5, slično kao što je prva igra objavljena za PS3, pa potom kao remaster za PlayStation 4.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!