Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition

Smatramo da smo došli do tačke gde je izlišno govoriti o o tome koliko je vanserijski bio The Witcher 3 Wild Hunt. Naslov koji je obeležio 2015. godinu ovih dana doživeo je mini comeback u obliku verzije za Nintendo Switch konzolu, a mi smo želeli da proverimo koliko dobro je ovo legendarno ostvarenje preneseno na novi igrački sistem.

The Witcher serijal je dokaz koliko je CD Projekt RED pratio želje igrača, jer je svako naredna igra bila (drastično) bolja od prethodne. Treći deo sage uspeo je da u jedno pakovanje zaokruži epsku priču, ogroman svet vredan istraživanja, kao i uzbudljivu akciju. Complete Edition je potom došao objedinjujući obe naknadno objavljene ekspanzije koje su gotovo savršeno dopunile osnovnu priču.

I sve to sad igrači mogu da isprate dok su u gradskom prevozu, dok čekaju u redu u banci ili negde drugde van kuće (možda pak i na nekim „specijalnim” mestima u domu?).

The Witcher 3 Switch Wild Hunt screenshots

Autori su uradili odličan posao pri konverziji, jer su uključeni svi naknadni apdejti pa nema više onih presmešnih bagova, a akcija je ostala gotovo neizmenjena. Igračima koji su se ranije susreli sa The Witcher 3, najveći problem će biti navikavanje na kontrole zbog čudnog rasporeda tastera. Naravno, ne radi se o nepremostivom problemu i nečemu što bi moglo da ugrozi uživanje u ovom remek delu.

Ma koliko da se CD Project RED trudio da nas tokom prethodnih meseci ubedi kako će verzija za Switch biti na nivou one za druge konzole, razlike su primetne, naročito na velikom ekranu. To što su teksture mutnije, a iscrtavanje je bliže, očigledan je znak da su autori morali da daungrejduju grafiku kako bi igra radila dobro na slabijem igračkom sistemu u odnosu na PlayStation 4 ili Xbox One (PC da i ne pominjemo). Pa čak i prelaskom iz 4K u 720p, The Witcher 3 uspeva pošteno da napati Nintendo-vu konzolu, ali je ona uglavnom radila u stabilnih 30 slika u sekundi. U formi igre za kućne konzole, ovo sigurno nije najbolji način da po prvi put odigrate legendarni RPG, koji je mnogo prijatnije iskustvo na pomenutim konkurentima Switch-a.

The Witcher 3 Switch Wild Hunt screenshots

Sve nedostaci skoro pa da mogu da se zanemare onog trenutka kada se konzola skine sa dock-a i kada The Witcher 3 postane portabilan. Oslabljena grafika na manjem ekranu nije toliko primetna, ali i čak da nekim igračima zasmeta, nama se učinilo kao mala cena za mogućnost da se sa Geraltom družimo i van kuće!

The Witcher 3 u verziji za Nintendo Switch je i dalje ona igra kakvu pamtimo: uzbudljiva, prelepa i ona koju definitivno ne treba propustiti. Geralt sada zaista može da ode u divljinu!

Igru nam je poslao CD Projekt, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition

Smatramo da smo došli do tačke gde je izlišno govoriti o o tome koliko je vanserijski bio The Witcher 3 Wild Hunt. Naslov koji je obeležio 2015. godinu ovih dana doživeo je mini comeback u obliku verzije za Nintendo Switch konzolu, a mi smo želeli da
8.9
Ne propuštati!
Izvođenje
8.9
10
Vizuelne karakteristike
9.1
10
Zvuk
7.5
10
9.5
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Gejmplej
  Grafika
  Zvuk
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Thanks for submitting your comment!