Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

E3 2019 – Sve što treba da znate!

Najdetaljniji prikaz svega u vezi sa E3 2019 konferencijom!

E3 2019 je završen, a najveći izdavači imali su šta da kažu i pokažu. Spisak svih najava možete da vidite u nastavku ovog posta, a možete takođe da vidite i naš detaljan pregled svih najvažnijih konferencija, snimke celih prezentacija, a tu su i naši E3 video prilozi. I narednih dana ćemo se potruditi da dopunjavamo ovaj članak kako bi baš on bio najbolje mesto za sve informacije u vezi sa E3 sajmom!

E3 2019 Pregled

Da li ste spremni za najveći gaming događaj ove godine? E3 2019 sajam u Los Anđelesu će se održati u periodu od 11. do 13. juna, a baš kao i svake prethodne godine i ovog puta će najveći izdavači zagrejati atmosferu svojim velikim prezentacijama. Novinarske konferencije će početi već u nedelju, a šou će i ovog puta započeti Microsoft.

Mnogi su očekivali da će ove godine E3 sajam biti u znaku nove generacije konzola, ali je ovo već oborila najava kompanije Sony koja ove godine neće održati svoju tradicionalnu PlayStation prezentaciju, pa sad malo ko očekuje i da će Microsoft pričati o novoj Xbox konzoli. Umesto toga zapljusnuće nas još jedan veliki talas trejlera za nove igre, a očekuje se i da će izdavači pričati o svojim novim cloud i subscription servisima. Novajlije ove godine su UploadVR koji pripramju neke lepe VR vesti. U nastavku teksta smo naveli neke od igara za koje se sad sigurno zna da će se pojaviti na ovogodišnjem E3 šou, ali mislimo da je lepota ovog događaja u tome što nam on uvek pripremi neko lepo iznenađenje.

Baš kao što smo to radili za E3 2018 i ove godine ćemo pomno pratiti sve gejming vesti koje nam budu stigle iz Los Anđelesa.

VGA E3 2019 pregled vesti sa konferencija

VGA E3 2019 prilozi

E3 2019 prilozi prijatelja VGA kanala!

Povezane E3 2019 vesti

Ovde ćemo navesti sve vesti koje su objavljene uoči i tokom E3 2019 sajma, a nisu bile deo gorenavedenih prezentacija.

Kako pogledati cele snimke E3 2019 prezentacija?

U nastavku je naveden spisak svih E3 2019 prezentacija, kao i satnica premijernog emitovanja (po našem vremenu).

Subota, 8. jun
  • Electronic Arts – 18:00h – ceo snimak pogledajte ovde
Nedelja, 9. jun
Ponedeljak, 10. jun
Utorak 11. Jun

* Napomena: ova stranica će biti osvežena sa linkovima ka detaljnim prikazom svih najvažnijih vesti navedenih prezentacija.

Igre o kojim se pričalo da će biti prikazane na E3 2019

Ovde navodimo naslove za koje su autori zvanično potvrdili da će biti detaljnije predstavljene tokom ovogodišnjeg E3 šoua.

Nove igre: The Avengers Project, Borderlands 3, Control, Cyberpunk 2077, novi Darksiders, Doom Eternal, Dying Light 2, FIFA 20, Final Fantasy VII Remake, Gears 5, Ghost Recon: Breakpoint, Harvest Moon: Mad Dash, Madden NFL 20, Psychonauts 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, Stranger Things 3: The Game, Super Mario Maker 2, Trine 4, Wasteland 3, Wolfenstein Youngblood.

Aktuelne igre: Anthem, Apex Legends, Black Desert Online, Catherine: Full Body, The Division 2, The Elder Scrolls: Blades, Final Fantasy XIV, Fortnite, For Honor, Monster Hunter: World, Rainbow Six Siege.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!