Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Need for Speed neće biti prikazan danas na E3!

Novi Need for Speed će možda biti prikazan tek tokom Gamescom sajma!

Electronic Arts planira da objavi novi Need for Speed tokom 2019. godine, ali uprkos tome igra neće biti prikazan tokom EA Play 2019 E3 prezentacije.

To može da se vidi i po spisku igara o kojim će Electronic Arts pričati danas, a mada očekujemo da će se na listi naći neka iznenađenja, novi NFS neće biti jedno od njih. Studio je to i objasnio navodeći da je trenutno fokusiran na izradu što kvalitetnije igre, a ne na promotivne događaje kao što je to E3 nastup. U saopštenju developera je potvrđeno da će više detalja o najnovijoj Need for Speed igri biti objavljeno uskoro, ali je studio želeo da unapred pripremi sve igrače na činjenicu da se o ovoj vožnji neće pričati tokom E3 2019. nastupa.

Možemo da pretpostavimo da ćemo još neko vreme biti uskraćeni za bilo kakve informacije o igri o kojoj trenutno ne znamo apsolutno ništa. Najbliže nekom ozbiljnije podatku je činjenica da će igra najverovatnije koristiti Frostbite endžin, ali ostaje da se vidi na koji način će on biti iskorišćen.

Deluje kao da najveći broj igrača očekuje novi Underground, ali pojedini članovi VGA time bi želeli da vide naslov koji se ugleda na prve igre u serijalu. Da li će EA odabrati neku od ove dve opcije ili će otići u potpuno novom pravcu ostaje da se vidi narednih meseci, a nadamo se da će novi Need for Speed biti prikazan makar tokom ovogodišnjeg Gamescom sajma.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!