Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nintendo E3 2019 – Sve najvažnije vesti!

Breath of the Wild nastavak najveća zvezda Nintendo E3 2019 prezentacije!

Kao i u nekoliko poslednjih godina i ovog puta je Nintendo E3 2019 prezentacija emitovana u obliku kraćeg videa. Ovogodišnji Nintendo Direct je sadržao minimalno govorancije, a bio je prepun zanimljivih trejlera za nadolazeće video igre. Na ovoj stranici se nalaze sve najvažnije objave!

Detaljnije prikazan Luigi’s Mansion 3. Naslov na komičan način obrađuje horor, a donosi kooperativnu i izlazi do kraja godine.

Predstavljen Jim Hanson’s The Dark Crystal Age of Resistance Tactics. Ljubitelji matore serije Storyteller imaće prilike da odigraju The Dark Crystal kao poteznu „tactics” strategiju.

Potvrđen datum izlaska za The Legend of Zelda Link’s Awakening. Naslov stiže već 20. septembra i izleda mnogo simpatično!

Trials of Mana stiže na zapad! Igra izlazi početkom 2020. godine!

Geralt stiže na Switch! The Witcher Wild Hunt uopšte ne izgleda loše, a vlasnicima Nintendo konzole stiže Complete edicija i to već u narednih nekoliko meseci ove godine.

Resident Evil 5 i Resident Evil 6 stižu na Switch. Pitamo se samo ko li je uopšte tražio šesticu?

Suda priprema No More Heroes 3! I naravno da trejler pokazuje sve ono što očekujemo od jednog NMH naslova. Ovo ostvarenje izlazi tokom 2020. godine.

Objavljen datum izlaska Daemon X Machina! Igra izgleda isto još impresivnije nego kada smo je prvi put videli, a sada znamo i da izlazi 13. septembra 2019.!

Priprema se Panzer Dragoon rimejk! Legendarna pucačina sa Sega Saturn konzola koja verujemo da je potpuno nepoznata kod većine igrača u našem regionu, a priprema se punom parom i trebalo bi da stigne tokom zime.

Astral Chain izlazi 30. avgusta 2019.

Stiže Marvel Ultimate Alliance 3! Najnoviji nastavak poznatog serijala akcionih RPG igara je najnovija ekskluziva Nintendo Switch konzole, pa ostaje da se vidi koliko će biti drugačiji (a definitivno hoće) od prethodnika.

Izlazi Cadence of Haryle! I to već 13. juna! Ovo je simpatična ritmička igara smeštena u Zelda sveta, a na njoj je radio indi tim.

Animal Crossing New Horizons odložen za 20. mart 2020. Jedan od najomiljenijih Switch serijala izgleda neće stići dovoljno brzo, ali sudeći po trejleru on izgleda fenomenalno!

Banjo & Kazoo stižu u Smash Bros. Ultimate. Sada je već jasno da je nabavka ovog ostvarenja obavezna!

Sprema se nastavak The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Definitivno najveće iznenađenje Nintendo E3 2019 prezentacije je bila najava nastavka Breath of the Wild. Za sad nemamo nikakve informacije o ovom ostvarenju, ali znamo da jedva čekamo da stigne!

Da li ste zadovoljni spiskom igara koje je predstavio Nintendo? Da li vam nešto nedostaje? Napišite nam u komentarima!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!