Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Watch Dogs Legion će biti predstavljen na E3

Novi Watch Dogs će se zvati Watch Dogs Legion, otkriveni su prvi detalji!

Poznata internet prodavnica Amazon je izgleda još jednom bila brzopleta – ovog puta su slučajno otkriveni prvi detalji o igru Watch Dogs Legion.

Već nekoliko puta do sad Amazon je otkrio podatke o novim igrama pre njihovog zvaničnog predstavljanja, a najnoviji u nizu je novi Watch Dogs. Na hitro uklonjenoj stranici igre na sajtu popularne onlajn prodavnice otkriveno je da će igra imati „Legion” u svom podnaslovu, nasuprot očekivanog broja tri, a potvrđeno je i da će radnja biti smeštena u London, baš kao što je to moglo da se čuje tokom prethodnih nekoliko nedelja.

Na stranici je otkriveno da će se priča odvijati u bliskoj budućnosti, nakon Brexit-a, a tema će i ovog puta biti uticaj tehnologije na moderno društvo. Od zanimljivih podataka na stranici je navedeno da će u WDL igrači moći da potpuno slobodno kontrolišu bilo kog NPC karaktera koji se nalazi u glavnom gradu Engleske. Po navodima autora svi likovi će biti potpuno animirani, imaće karakterne osobine, kao i set voice over komentara.

Obzirom da ovo nije prva vest koja stavlja novi Watch Dogs u London, najnoviju informaciju o nastavku izgleda više ne moramo da tretiramo kao glasinu, već kao potvrdu, ali na rasplet nećemo morati da čekamo dugo.

Ubisoft nije iskomentarisao „procurele” vesti, a očekujemo da će igra biti detaljnije predstavljena tokom E3 2019 prezentacije koja je zakazana za ponedeljak, 10. jun u 22:00h po našem vremenu.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!