Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Destiny 2: Warmind

Nakon odličnog početka i pozitivne reakcije publike malo ko je mogao da zamisli da će Destiny 2 biti u situaciji u kakvoj se nalazi danas. Nedostatak sadržaja i nezainteresovanost autora da to isprave postao je još očigledniji nakon ekspanzije Curse of Osiris koja je ostala upamćena kao nešto najgore što se desilo Destiny serijalu. I tad je postalo jasno da Warmind može malo da promeni, ali igrači su nastavili da se nadaju čudu koje će vratiti franšizu na pravu stazu.

Međutim brzo može da se utvrdi da Bungie nije imao vremena, ni volje da uloži trud i ispravi sve greške koje je načinio sa prethodnom ekspanzijom. Baš kao što nismo bili zadovoljni pričom u Curse of Osiris, i radnja Warmind je ostavila mlak utisak na nas. Iako je ovog puta pažnja usmerena ka Rasputinu i Anu Brej (Ana Bray), Bungie nije iskoristio ove likove na pravi način, već ih je gurnuo u drugi plan. Oni se pojavljuju tek kao statisti u okršaju guardian-a sa The Hive.

Destiny 2 Warmind ekspanzija

Obzirom da priča traje oko sat i po vremena lako je shvatiti da nije ni bilo previše prostora da likovi koji se pominju još od prve igre, zasijaju na pravi način.

Warmind diže level cap na 30, kao i power cap na 380, ali da bi se stiglo do ove granice potrebno je dosta grajnda. Kako ekspanzija donosi identične stvari koje viđamo u Destiny serijalu još od prve igre, naročito kada se shvati da su oružja i neprijatelji ,,reciklirani” i stavljeni u novu školjku, dostizanje maksimalnog nivoa će biti naporno.

Jedini razlog za napredovanje će biti nove Escalation Protocol misije (najjednostavnije survival mod) koje su verovatno i najsvetlija tačka nove ekspanzije, kao i kratka epizoda u kojoj se koristi valkyrie oružje kojim mogu lagano da se počiste svi neprijatelji na ekranu.

Bungie je ipak uspeo da zadrži kvalitet pri dizajnu igre, pa tako moramo da priznamo da Mars izgleda fenomenalno, iako nije uspeo da nas impresionira kao neke od prethodnih regija.

Destiny 2 Warmind ekspanzija

Nakon igranja Warmind ekspanzije učinilo nam se kao da je ona svojim najvećim delom bila završena pre nego što je Curse of Osiris stigao u Destiny 2. Samim tim nije ostalo dovoljno vremena da se isprave sve greške i da se ispoštuje prethodno najavljeni rok. Ipak, u takvoj situaciji mi bismo uvek radije odabrali odlaganje nego polovičan proizvod, ali to očigledno nije ono što je odabrao Activision. Po kvalitetu, ova ekspanzija je u rangu sa prethodnom, ali dajemo nižu ocenu baš zbog nedostatka želje da se sasluša igračka publika.

Zbog toga ne ostaje ništa drugo nego da se nadamo da će Bungie u narednim mesecima pokušati da uradi ono što je Ubisoft uspeo sa The Division, objavljujući novi sadržaj i peglajući igrui.

Ekspanziju nam je poslao Activision, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.  

Ukratko

Destiny 2: Warmind

Nakon odličnog početka i pozitivne reakcije publike malo ko je mogao da zamisli da će Destiny 2 biti u situaciji u kakvoj se nalazi danas. Nedostatak sadržaja i nezainteresovanost autora da to isprave postao je još očigledniji nakon ekspanzije Curse
4.9
Onako
Izvođenje
4.9
10
Vizuelne karakteristike
4.4
10
Zvuk
9.2
10
8.9
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Gejmplej
  Grafika
  Zvuk
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Thanks for submitting your comment!