Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sonyjev DualSense od 240 evra ima užasnu bateriju!

Sony će uskoro početi da prodaje svoj DualSense Edge kontroler, čija cena će biti čak 240 evra, a u Srbiji i regionu verovatno i više (ako se ikad pojavi). Opravdati ovakvu cenu već je bilo gotovo nemoguće, a kako prenosi The Verge, neke stvari su čak i pogoršane, poput trajanja baterije!

Ovo nažalost nisu nikakve glasine, jer poznati sajt imao kontroler na testu, a čak se i Sony kasnije oglasio rekavši da je to zaista istina! “DualSense Edge bežični kontroler ima nešto kraće trajanje baterije od običnog DualSense bežičnog kontrolera”, stoji u saopštenju. “Hteli smo dobar balans između dužine trajanja baterije i vrhunskih performansi.” Sony ipak nudi rešenje koje će nas vratiti u 20. vek! Naime, uz Edge se isporučuje duži kabl, pa kompanija zamislite kaže da će na taj način baterija trajati duže!

S obzirom da i baterija za regularan DualSense ne traje bogzna koliko (oko pet sati), i sat vremena manje u slučaju Edge predstavljaće problem! Zvuči neverovatno da Sony nije pronašao način kako da poveća kapacitet baterije, s obzirom da je PS5 izašao još pre dve godine. Ovako, zaista ostaje pitanje kome je namenjen Edge, jer najzahtevniji igrači koje je trebalo da cilja teško da će se odlučiti za uređaj koji ima problema u višesatnim sesijama.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!