Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Test inteligencije: Sony prodaje svoj pro kontroler za 240 evra!!!

Šišanje ovaca je popularan sport kad je u pitanju tehnika, a Sonyjev PlayStation 5 pro kontroler koji nosi naziv DualSense Edge deluje kao nekakva socijalnog eksperimenta i testa inteligencije.

Kako prenosi Eurogamer, ovaj kontroler prodavaće se za 240 evra u kontinentalnoj Evropi (u Srbiji dakle i skuplje, ako ga bude), 210 funti u Ujedinjenom Kraljevstvu a po običaju, najjeftiniji će biti u “siromašnoj” Americi – $200 dolara (dakle, oko 35 evra jeftinije nego u Evropi). Ako ipak imate još novca, možete za 25 evra da kupite i dodatne stikove, da ih imate u rezervi. Uostalom, ako dajete za jedan kontroler tolike pare, valjda makar planirate da ga koristite do maksimuma.

Kao što možete uočiti u videu, kontroler dolazi u bogatom pakovanju koje uključuje čak i torbicu za kontroler, jer naravno, zarada je veća ako uređaj dolazi u paketu sa svim i svačim. Interesantno je da su komentari ispod videa izuzetno pozitivni, maltene kao da se kontroler deli džabe. Sa druge strane, na igračkim sajtovima situacija je potpuno obrnuta, pa sve što ljudi navode da uz ovoliku cenu uopšte nije važno koliko je kontroler dobar, jer to prelazi svaku granicu razuma. Ovakav kakav je, DualSense Edge ostaće namenjen takozvanim “pro” igračima, odnosno publici kojoj je lako prodati svakakve gluposti koje mogu da priušte. Ono čemu se nadamo je slaba prodaja koja bi mogla da bude fin šamar za Sony. Kompanija je u ne tako davnoj prošlosti već imala strahovite promašaje kao što su PSTV i PlayStation mini, a koji su se brzo nakon izlaska prodavali za po ne više od 30-tak evra.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!