Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Prva ekspanzija za Cyberpunk 2077 biće ujedno i poslednja!

CD Projekt RED obradovao nas je najavom za Phantom Liberty ekspanziju za Cyberpunk 2077, ali ubrzo nakon toga krenule su glasine kako je to ujedno i jedina planirana ekspanzija za igru. Kako se ispostavilo, tako će i biti.

Naime, sve je počelo nakon što je neko od igrača ostavio komentar na YouTube videu posvećenom najavi ekspanzije koji glasi, “Ja sam prilično zaintrigiran ovom ekspanzijom, nadam se da će ih izaći više u budućnosti jer igra ima mnogo potencijala”. Iznenađujuće, odgovor je došao sa zvaničnog Cyberpunk 2077 profila i glasio je, “Drago nam je što čujemo kako smo te zainteresovali! Što se tiče budućnosti, Phantom Liberty je jedina planirana ekspanzija za Cyberpunk 2077.” Mnoge je to razočaralo jer je The Witcher 3 imao dve ekspanzije, ali su se i tešili da ove reči samo znače kako je Phantom Liberty jedina planirana ekspanzija, odnosno da su i druge moguće nakon toga.

Ipak, CD Projekt RED oglasio se kasnije na svom blogu gde su rekli, “Možemo da potvrdimo kako je ekspanzija na kojoj radimo sad jedina planirana za Cyberpunk 2077. Doneli smo tešku odluku da je razvijamo samo za PC, Stadia, PS5 i Xbox Series X/S jer bi verzija za prethodnu generaciju sistema bila teško izvodljiva bez uticaja na igračko iskustvo.” U principu, ovo i dalje znači da bi moglo biti još ekspanzija ukoliko Phantom Liberty bude dobro prihvaćen, ali isto tako, znamo da kompanija već radi na novim The Witcher igrama i da lagano preusmerava resurse u tom smeru.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!