Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

EA Sports predstavio naslovnice za svoju poslednju FIFA igru, najavio novu ligu!

Jul je mesec, a mi još ništa ne znamo narednoj FIFA igri. Ipak, EA Sports se sad probudio i predstavio nam naslovnicu, bolje rečeno naslovnice FIFA 23, poslednjeg nastavka u serijalu na kome će raditi pre raskida saradnje sa FIFA.

Na naslovnici omota koji ćemo najčešće viđati biće Kylia Mbappe, a nju možemo očekivati i u našim krajevima. Sa druge strane, Australija i Novi Zeland ostali su bez zvezda muškog fudbala, pa je u ovom slučaju na naslovnici zvezda Čelsija, Sam Kerr. Ko bude želeo da kupi Ultimate Edition FIFA 23, dobiće verziju naslovnice na kojoj su i Kerr i Mbappe. Iako je ženski fudbal već dugo u FIFA serijalu, treba reći da se on do sad svodio na reprezentativni fudbal. Zato, Kerr u dresu Čelsija upućuje na to da će se u igri naći i Women’s Super League, najviši rang takmičenja u engleskom ženskom fudbalu, prenosi Eurogamer.

Nažalost, gotovo ništa drugo nije dostupno od informacija, a veliko je pitanje da li će PC igrači dobiti verziju koja je na nivou one za PS5 i Xbox Series sisteme, ili će ponovo morati da se zadovolje jadnim portom sa konzola prošle generacije. Kad je reč o licencama, govori se o povratku Juventusa, a uključivanje naših klubova predstavljalo bi prvorazredno iznenađenje.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!