Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

TMNT: Shredder’s Revenge dobio datum izlaska, podržava do šest igrača!

Skrolujuće borilačke igre doživljavaju pravu renesansu, a predvodi ih TMNT: Shredder’s Revenge koji je rađen na osnovu najbolje verzije Nindža kornjača, odnosno crtane serije iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Kroz novi gejmplej trejler, razvojni tim sad nam je saopštio sve najvažnije informacije koje su nam nedostajale.

Glasine da će se igra pojaviti 16. juna su potvrđene, tako da će se ovaj naslov pojaviti istovremeno na svim aktuelnim igračkim sistemima. Zapravo, verzije za PS5 i Xbox Series ne postoje, tako da ih vlasnici novih sistema mogu igrati kroz backward compatibility mod. Najveće iznenađenje predstavlja to što igra podržava do čak šest igrača, što je nešto što se viđa ekstremno retko, prenosi PlayStation blog! Zapravo, jedino što nam pada na pamet je stara X-Men igra sa automata, koja je imala ultra-widescreen ekran! Kad na šest igrača dodate i tuce protivnika, dobijate apsolutno haos na ekranu, ali glavni junaci dovoljno se razlikuju da bi se konfuzija koliko-toliko smanjila.

Inače, mod za šest igrača dostupan je i u oflajn i u onlajn režimu, tako da nema izgovora da ga ne probate. Još jedno prijatno iznenađenje jeste inkluzija Caseya Jonesa, za kojeg se verovalo da će se pojaviti tek kasnije kao DLC! Na ovaj način, igra nudi na izboru čak sedam junaka, pa su osim Kornjača tu i njihov učitelj Splinter, April O’Neal i spomenuti Casey Jones. Igra će inače koštati 25 evra, sem posebnih fizičkih izdanja koja su nažalost dostupna samo vlasnicima konzola. Kako se čini, igra nudi raznovrstan gejmplej i jedino što se nama ne sviđa jeste što glavni junaci nemaju proporcije kao iz serije, već su pomalo zbrčkani. To se ipak ne odnosi na negativce kao što su Bebop i Rocksteady, pa to još više bode oči. No, ako je to najveća mana igre, bićemo presrećni!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!