Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Izgleda da znamo datum izlaska TMNT: Shredder’s Revenge

Do sad smo dobili bezbroj najava za novu igru posvećenu Nindža kornjačama, ali razvojni tim Tribute Games i izdavač Dotemu uporno kriju kad bi ona trebalo da se pojavi. Iako su poslednje informacije govorile da ćemo je dočekati u toku leta, čini se da će se to ipak desiti tokom kalendarskog proleća!

Kako navodi PlayStation Database, igra bi mogla biti objavljena 16. juna i to u verzijama za sve platforme, što obuhvata PC, Switch, PS4 i Xbox One. Ipak, ovo se navodi uz ogradu da je možda u pitanju samo takozvani “placeholder”, odnosno da stoji neki datum samo zato što mora nešto da bude upisano. Ipak, kako navodi ScreenRant, ovo deluje kao verovatan scenario, jer su nedavno najavljene i specijalne, fizičke edicije igre.

Naravno, nova TMNT igra rađena je na osnovu prve crtane serije iz osamdesetih godina, koja je i dalje daleko najpopularnija verzija Kornjača, pogotovu na našim prostorima. Igra je rađena u stilu najuspešnijih TMNT naslova poput Turtles in Time, ali sa bogatijim kontrolnim sistemom i dodatnim sadržajem. Sem kornjača, sad ćemo moći da vodimo i April O’Neal odnosno učitelja Splintera.

Ono što dodatno pojačava groznicu jeste najava Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, a koji se sastoji od 13 klasičnih TMNT igara iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. To podrazumeva sve TMNT igre sa automata, NES-a, SNES-a, Sega Mega Drivea pa čak i Gameboya. Naravno, svi ovi naslovi rađeni su na osnovu prve crtane serije. Četiri od ovih naslova mogu se igrati onlajn, a tu je i mnoštvo dodatnog sadržaja poput galerije ili premotavanja gejmpleja.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!