Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sramno: Master liga stiže u eFootball tek 2023. godine!

Konami se neviđeno obrukao sa eFootballom, a ni najnoviji razvoj događaja nije obećavajući. Naime, kompanija je objavila da najpopularniji single-player mod, Master League, neće biti spreman do 2023. godine! Ovo je u suprotnosti sa ranijim najavama koje su govorile da će se to desiti već ovog proleća.

Sem najave da će se Master liga plaćati (što smo doduše znali od starta), Konami je u tvitu objavio i prilično nesuvislu rečenicu koja kaže, “Broj timova koji mogu da se koriste u ligama i klupskih ekipa biće prošren i distribuiran kao dodatni sadržaj za koji će se plaćati u 2022. godini.” Inače, igra još uvek ima samo jadnih devet licenciranih timova, a osim igranja pojedinačnih mečeva protiv kompjutera ili živog protivnika, drugih opcija nema.

Kako je rečeno, nešto od novog sadržaja koji stiže ove godine biće besplatno, što uključuje krosplej između igrača na PC-ju i konzolama i dodatno proširenje onlajn moda. Ipak, sve to je prilično skromno. Da se podsetimo eFootball je u aprilu konačno dobio verziju 1.0, ali i pored drastičnog poboljšanja gejmpleja, ostali su brojni problemi, bagovi i naravno, katastrofalno odsustvo sadržaja. Čitav serijal već godinama je u nokdaunu, a EA Sportsu sad pruža priliku da ga i totalno uništi.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!