Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Potpuni raspad: FIFA 23 gazi eFootball i po pitanju grafike

Konami ili gasi svoje popularne serijale ili ih efikasno uništava, a eFootball 2023 služi kao najbolji primer. Slavni serijal je na kolenima, a više mu grafika nije jača strana u odnosu na FIFA serijal.

Kako jasno pokazuje video koji je objavio ElAnalistaDeBits, FIFA 23 je u velikoj prednosti kad je reč o teksturama, ali i na dva polja gde do sad nije dominirala. Po prvi put bez ikakve sumnje, fudbaleri izgledaju bolje u FIFA 23, i kad je reč o licima ali i koži, pa deluje realističnije. Ipak, najbolnija je razlika u osvetljenju, koja je višestruko bolje kod aduta EA Sportsa. Ovo direktno poređenje otkriva šokantnu razliku, gde eFootball 2023 maltene izgleda kao crtani film sa svojim jarkim bojama i nedostatkom bilo kakvog senčenja na dresovima.

Sve je možda najbolje sumirao jedan komentar ispod videa u kome se kaže, “Sećate li se kad je PES po mnogo čemu bio bolji od FIFA? Zamislite sve fanove koji su branili i podržavali Konami svih ovih godina a onda smo dobili eFootball koji praktično nema ništa od sadržaja i grafiku koja nije na nivou PS4.” Najbolnije je ipak što se o igri uopšte ne priča – mediji je ignorišu, a niko i ne zna više kakvi su dalji planovi Konamija, jer je čak i Master liga odložena.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!