Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Cyberpunk 2077 – Prelazak igre može da potraje i do 200 sati

Cyberpunk 2077 deluje ogromno!

Cyberpunk 2077 izlazi 10. decembra, ali izgleda kao da su neki igrači već uspeli da ga se dokopaju otkrivajući usput i nove detalje.

Hajp u vezi sa Cyberpunk 2077 se nastavlja! Jedan od članova CD Projekt RED tima otkrio je podatak da prelazak igre može da potraje i do 200 sati. Naime on je objavio screenshot na kojem se vidi da je „utukao” više od 175 sati u ovaj naslov!

Doduše, već površnim istraživanjem može da se otkrije da je osoba koja je objavila sliku, Lukasz Babiel, u stvari QA tester u CDPR, što znači da je njegov posao baš da lagano pređe igru i zaviri „pod svaki kamen”. On je i u odgovorima na svom Twitter profilu naveo da igra na „hard” težini i da ne žuri, već istražuje sve što ovo ostvarenje nudi i da ima još dosta sadržaja u igri pre nego što dođe do završne špice. Kada je jedan igrač upitao Babiela da li preporučuje da se krene na hard težini, on je rekao da to zavisi od umeća igrača, ali da svakako ne bi preporučio da bilo ko prvi put igra na najvišem nivou, što je u slučaju C2077 – very hard.

Mada C2077 izlazi za nešto više od dve nedelje, neki igrači su se već pohvalili kako su dobili svoj primerak igre, najverovatnije jer su prodavnice prekršile ograničenja, pa očekujte nove detalje narednih dana, a možda čak i spojlere.

Što se tiče zvaničnih detalja, CDPR je objavio novi, next-gen PlayStation trejler za igru koji možete pogledati ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!