Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Cyberpunk 2077 je odložen, još jednom

Ovim tempom, Cyberpunk će zaista izaći 2077. godine!

Još jedan novi dan i još jednom je CD Projekt RED odlučio da odloži izlazak jedne od najiščekivanijih igara ove godine – Cyberpunk 2077.

Najnovija objava poljskog razvojnog tima ne samo da je treće odlaganje igre, već je i direktno kršenje poslednjeg obećanja kada su iz CD Projekt RED rekli da daljih odlaganja neće biti.

Ipak, nema mesta za preteranu dramu jer je Cyberpunk 2077 premijera pomerena tek na nekih mesec dana, tj. za 10. decembar 2020. godine.

Predstavnici studija u saopštenju navode da su za odlaganje „krive” najnoviji igrački sistemi, PlayStation 5 i Xbox Series X/S, tj. to što razvojni tim želi da objavi naslov i za trenutnu i za narednu generaciju konzola. Igrači sa malo boljim pamćenje se sećaju da je CDPR prethodno navodio kako trenutno nisu zainteresovani za next-gen i da je fokus stavljen isključivo na sadašnjost.

Nije potrebno ni navoditi da je reakcija PC igrača bila najburnija koji su našli još jedan razlog da zarate sa vlasnicima konzola, a pogotovo onima koji će za nekoliko nedelja pohrliti u prodavnice kako bi pazarili nove igračke platforme. Oni drugi pak su ubeđeni da ovo nije poslednje odlaganje koje ćemo videti, dok je čak bilo i onih koji su razočarani što CDPR konstantno krši svoja obećanja.

Cyberpunk 2077 izlazi 10. decembra 2020. za PlayStation 4, Xbox One, PC, a datum premijere za Xbox Series X/S i PlayStation 5 tek treba da bude zvanično potvrđen.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!