Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nova Mass Effect igra u izradi, najavljen i remaster trilogije

Dve velike Mass Effect najave u jednom danu!

Nakon onoga što se činilo kao beskonačni niz glasina o tome šta trenutno radi razvojni tim Bioware, konačno je potvrđeno da je novi Mass Effect u izradi, kao i remasterizovano izdanje prve tri igre.

Bioware se prvo obratio publici najavivši Mass Effect Legendary Edition, remasterizovano izdanje prve tri igre popularnog RPG serijala. Kako navode autori, nova izdanja igara će imati bolje tehničke karakteristike poput detaljnijih tekstura i modela likova, novih specijalnih efekata i optimizaciju za 4K Ultra HD rezoluciju. Uz igre u paketu će doći i svi naknadno objavljeni DLC-ovi, koji obuhvataju singl-plejer dodatke i promo naoružanje i opremu.

Autori su u izjavi naveli da im je cilj da „modernizuju” igre kako bi ljubitelji serijala kao i novi igrači mogli da uživaju u naslovima u njihovoj najboljoj formi.

Mass Effect Legendary Edition će biti objavljen tokom proleća 2021. godine.

Istovremeno sa ovom najavom, Bioware je takođe otkrio da priprema potpuno novu Mass Effect igru. Mada razvojni tim nije hteo da kaže ništa o novom nastavku, oni su objavili jednu sliku iz igre… I kao da ništa nisu ni rekli, ali pogledajte sliku pa sami presudite. Za sad nema nikakve vremenske odrednice kada bi ovo ostvarenje moglo da ugleda svetlost dana (ekrana?). Andromeda je objavljena 2017. godine, pa ćemo na naslednika čekati verovatno više od 4 godine, što je valjda dovoljno vremena da dobijemo ostvarenje vredno imena slavnog serijala.

Nova Mass Effect igra u izradi, najavljen i remaster trilogije

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!