Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Black Ops Cold War najava možda stiže u petak!

Da li ćemo videti više detalja o COD Black Ops Cold War?

Activision će najverovatnije predstaviti Call of Duty Black Ops Cold War u petak, 14. avgusta, ako je verovati tizer veb stranici.

Izdavač je pustio u rad tizer vebsajt koji možete da vidite ovde, a na kojem je naslućeno da će „nešto” biti otkriveno 14. avgusta. Obzirom na kriptični naslov stranice, naziv linka, kao i animaciju, teško je zaključiti bilo šta, ali su stručniji gejmeri već preorali source kod stranice gde su našli da se pominje Activision-ovo ime. Takođe, mnogi influenseri koji sarađuju sa kompanijom su počeli da dele link, a i sadržaj stranice naslućuje vremenski period u kojem će biti smeštena igra.

I dok malo ko sumnja u to da je cilj tizer vebsajta da pripremi igrače za COD 2020, postoje različite teorije u tome šta će tačno biti najavljeno u petak. Dok pojedini stručnjaci tvrde da to mora biti zvanična najava za Call of Duty Black Ops Cold War (jer je krajnje vreme za najavu), drugi misle da će za tri dana biti objavljen tek nova zagonetka čiji cilj će biti da dodatno ishajpuje ljubitelje serijala.

Osim zvaničnog naslova igre koji je slučajno otkriven nedavno, o njoj se ne zna previše. Insajderi tvrde da će igra koristiti grafički endžin koji je upotrebljen za Modern Warfare, a pominje se i da će Zombies mod doživeti svoj povratak, uz bogat multiplejer režim, kao i singlplejer priču. Očekuje se i da će BLOPS Cold War biti povezan sa battle royale modom COD Warzone.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!