Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Black Ops Cold War je naziv nove Call of Duty igre

Black Ops Cold War bi mogao biti predstavljen uskoro

Ako je verovati glasinama, a postoji dovoljno razloga za to, ovogodišnja Call of Duty igra nosiće podnaslov Black Ops Cold War.

Ovu informaciju je preneo portal Eurogamer koji navodi post sa Twittera, ali se poziva i na sopstvene izvore koji takođe potvrđuju naziv novog COD-a. Uz ime nove igre pojavila se i ilustracija, ali se radi o brzo sklepanoj Photoshop (verovatnije MS Paint) slici čije je cilj samo da otkrije naziv.

Najnovija Call of Duty igra se očekuje krajem ove godine, na njoj će raditi razvojni tim Treyarch i najverovatnije će se odigravati tokom šezdesetih godina prošlog veka. Stručnjaci navode da igrači mogu da očekuju tzv. „soft reboot” kakav je bio prošlogodišnji Call of Duty Modern Warfare.

Dodatnu zanimljivost predstavlja to što se očekuje da će igra biti predstavljena u okviru battle royal moda Warzone, baš iz poslednje COD igre, gde već neko vreme Activision postavlja tizere u vidu zaključanih nuklearnih bunkera.

Na kraju ono najbitnije: da li treba verovati ovim glasinama? Tokom prethodnih godina uverili smo se da Activision i njegovi razvojni timovi ne mogu da čuvaju tajnu predugo, te smo za ranije igre uspeli da saznamo pre vremena. Najava novog naslova se očekuje u ovom periodu, a pojedini igrači su čak uspeli da izgličuju Warzone i zavire iza vrata bunkera u kojem se nalaze predmeti iz Hladnog rata što je još jedna potvrda navoda. Verujemo da na zvanični odgovor nećemo čekati dugo.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!