Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Rockstar North radi na next gen igri: možda GTA6?

Da li je Rockstar North potvrdio da radi na GTA 6?

Razvojni tim Rockstar North, koji stoji iza Grand Theft Auto i Red Dead Redemption igara, trenutno traži developere za rad na novoj „next gen” igri.

Kako se može videti u oglasu za zapošljavanje koji je postavljen na sajtu Rockstar Games, razvojni tim traži osobu koja će razvijati sisem animacija (Animation Systems Programmer) za novu open-world next gen igru (PlayStation 5 i novi Xbox). U tekstu oglasa je takođe navedeno da će igra biti ogromna i fokusirana na likove.

Ukoliko niste programer koji se uklapa u zahteve navedene u ovom oglasu (hej, možda nekom bude korisna i ova informacija), onda navedena stranica može da vam bude zanimljiva jer po prvi put otvoreno potvrđuje da razvojni tim radi na next gen igri. Još zanimljivije je to što se već duže vremena pretpostavlja da će naredna Rockstar igra biti Grand Theft Auto 6 (GTA6).

Pojedini stručnjaci takođe smatraju da razvojni tim priprema Red Dead Redemption 2 za next gen konzole (GTAV je objavljen na dve generacije konzola), ali u opisu pozicije naslućuje se da se zapravo radi o potpuno novoj igri.

Rockstar Games je objavio poslednji Grand Theft Auto pre šest godina (narednih godina i verzije za PS4, Xbox One, pa na kraju i za PC), a do sada je prodato više od 115 miliona primeraka igre, što je dovoljan razlog da razvojni tim razmišlja o nastavku.

Rockstar je nedavno objavio Red Dead Redemption 2 za PC.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!