Fallout 76 Battle Royale mod besplatan do daljnjeg

PC Slider Sony Vesti Xbox

Bethesda tvrdi da se igračima dopada Fallout 76 Battle Royale!

Bethesda neće danas „zaključati” pre-beta test za Fallout 76 Battle Royale kao što je prvobitno planirano, a za sad nije poznato kada će on biti okončan.

U svojoj izjavi, Bethesda je objasnila da će pre-beta „sneak peak” za Nuclear Winter BR mod ostati otvorena do daljnjeg zbog odlične reakcije publike, kao i velike popularnosti. Nema razloga da ne poverujemo u ove reči, jer je osnovna igra do sad poprilično ispeglana, a ujedno privlači i brojnu publiku koja voli Fallout serijal. Osim toga, usled negativnog publiciteta, Fallout 76 danas može da se kupi po više nego povoljnoj ceni (čak i kod nas!).

U battle royale modu kojeg je Bethesda nazvala „Nuclear Winter”, do 52 igrača se takmiče za pobedu u rundi i titulu „nadzornika” bunkera Vault 51. Osim osnovnog koncepta, Nuclear Winter deli malo sličnosti sa drugim predstavnicima žanra jer on poseduje PvE elemente, NPC likove, a učešće u ovom modu donosi dodatne predmete koji mogu da se koriste u osnovnoj verziji ovog naslova. Sve to ako izuzmemo apokalipsu, opustošen svet, kao i mini-nuklearne bombe kao jedno od oružja u igri!

Nuclear Winter je najavljen pre tačno nedelju dana, tokom Bethesda E3 2019 prezentacije, kada je saopšteno da će mod biti besplatno dostupan svim igračima u periodu od nedelju dana.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password