Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Fallout 76 Battle Royale mod besplatan do daljnjeg

Bethesda tvrdi da se igračima dopada Fallout 76 Battle Royale!

Bethesda neće danas „zaključati” pre-beta test za Fallout 76 Battle Royale kao što je prvobitno planirano, a za sad nije poznato kada će on biti okončan.

U svojoj izjavi, Bethesda je objasnila da će pre-beta „sneak peak” za Nuclear Winter BR mod ostati otvorena do daljnjeg zbog odlične reakcije publike, kao i velike popularnosti. Nema razloga da ne poverujemo u ove reči, jer je osnovna igra do sad poprilično ispeglana, a ujedno privlači i brojnu publiku koja voli Fallout serijal. Osim toga, usled negativnog publiciteta, Fallout 76 danas može da se kupi po više nego povoljnoj ceni (čak i kod nas!).

U battle royale modu kojeg je Bethesda nazvala „Nuclear Winter”, do 52 igrača se takmiče za pobedu u rundi i titulu „nadzornika” bunkera Vault 51. Osim osnovnog koncepta, Nuclear Winter deli malo sličnosti sa drugim predstavnicima žanra jer on poseduje PvE elemente, NPC likove, a učešće u ovom modu donosi dodatne predmete koji mogu da se koriste u osnovnoj verziji ovog naslova. Sve to ako izuzmemo apokalipsu, opustošen svet, kao i mini-nuklearne bombe kao jedno od oružja u igri!

Nuclear Winter je najavljen pre tačno nedelju dana, tokom Bethesda E3 2019 prezentacije, kada je saopšteno da će mod biti besplatno dostupan svim igračima u periodu od nedelju dana.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!