Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human stižu na PC

Ukoliko jedva čekate da igrate Detroit: Become Human na kompjuteru imamo dobru i lošu vest

Razvojni tim Quantic Dream je objavio da će igre Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human objaviti za PC i to tokom ove godine.

Tačan datum izlaska igara nije objavljen osim da će to biti kasnije ove godine, a kako je navedeno u saopštenju sva tri naslova će biti ,,vremenske ekskluzive” Epic Games Store klijenta, što znači da će igre u prvih 12 meseci biti dostupni samo na ovom servisu – baš kao što je to bio slučaj sa nekim drugim ostvarenjima.

Nije poznato da li će igre nakon isteka ekskluzivnog perioda biti objavljene na Steam platformi ili negde drugde, a nijedan od navedenih naslova trenutno nema svoju stranicu u Valve-ovoj prodavnici.

Lepo iznenađenje za PC igrače desilo se jer je ugovor koji je studio Quantic Dream imao sa kompanijom Sony istekao, objašnjavaju stručnjaci. To se može osetiti i u obraćanju predstavnika razvojnog tima koji se zahvalio Sony Interactive Entertainment-u na ,,12 fantastičnih godina saradnje”.

Sva tri ostvarenja su interaktivni filmovi u kojim odluke igrača u velikoj meri menjaju tok priče. Heavy Rain je objavljen 2010. godine (prvobitno samo za PlayStation 3), Beyond: Two Souls 2013. (takođe samo za PS3), dok su kasnije remasterovani za PlayStation 4. Detroit: Become Human je izdat prošle godine i to samo za PS4.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!