Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Star Wars Jedi: Fallen Order će biti predstavljen u aprilu!

Star Wars Jedi: Fallen Order uskoro dobija prvi gameplay video!

Electronic Arts će prikazati prvi gejmplej trejler za Star Wars Jedi: Fallen Order 13. aprila, navedeno je na zvaničnom EA Star Wars Twitter profilu.

Prvi detalji o igri će moći da se vide tokom održavanja Star Wars Celebration događaj u Čikagu, koji su Electronic Arts i Respawn odabrali kao idealan momenat da prikažu naslov koji ljubitelji ,,Ratova Zvezda” čekaju sa nestrpljenjem.

O Star Wars Jedi: Fallen Order za sad ne znamo previše, osim da se radnja odvija između filmova Episode 3 i Episode 4. Igrač će se naći u ulozi džedaja i imaće na raspolaganju lightsaber, a autori ovo ostvarenje opisuju kao akcioni naslov.

Mada će EA i Respawn Entertainment za malo više od mesec dana sigurno prikazati prve detalje o igri, verujemo da će tokom ovogodišnjeg E3 sajma moći da se vidi najviše o novoj igri.

Poslednjih nekoliko igara koje je Electronic Arts objavio, kao što su Anthem, Battlefield V, pa i Star Wars Battlefront 2 nisu uspele da oduševe igrače, a jedino ostvarenje koje je nadmašilo očekivanja je Apex Legends koji je stigao baš iz Respawn Entertainment studija.

Fallen Order će najverovatnije biti objavljen u poslednjem tromesečju 2019. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!