Sekiro: Shadows Die Twice stiže početkom 2019.

PC Slider Sony Vesti Xbox

Sekiro jedno od najprijatnijih iznenađenja E3 sajma

Studio FromSoftware, najpoznatiji po Dark Souls i Bloodborne igrama, predstavio je Sekiro: Shadows Die Twice tokom nedavno zavrešnog sajma u Los Anđelesu.

Igra koju sada svi već nazivaju ,,samurajskim” Dark Souls-om, biće smeštena u drevni Japan, ali to nije jedina velika promena.

From Software je naknadno pojasnio da ovaj naslov neće imati multiplejer već samo singlplejer kampanju, kao i da neće imati nikakve veze sa ,,Soulsborne” naslovima. Priča prati mladog šinobija po imenu Sekiro koji odlučuje da se osveti samuraju koji je oteo njegovog lordo i odsekao mu ruku ostavljajući ga da umre. Glavni lik u ovoj igri ima prostetičku ruku kao i kuku za kačenje, tako da će igrači iskusiti novu mehaniku za kretanja po svetu.

Ovaj naslov će objaviti Activision, a igra je napravljena u konteksu slogana „Your death won’t come easily“ i predstavlja mešavinu istorijskog ambijenta u kome vlada stalna tenzija između života i smrti i fantazije u vidu novih čudnovatih bića.

Activision i FromSoftware za sad nisu otkrili tačan datum izlaska igre, ali se očekuje da će Sekiro biti objavljen početkom sledeće godine za PC (za Steam platformu), PlayStation 4 i Xbox One. Pre-order je moguć već sad kod određenih prodavaca.

Pogledajte trejler ovde:

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password