Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sony PlayStation E3 2018 prezentacija: sve najvažnije vesti

Sony PlayStation E3 2018: Sve što smo čekali!

Već tradicionalno u jutarnjim časovima po našem vremenu održana je Sony PlayStation E3 2018 prezentacija. Mada su informacije o nekim igrama koje će biti prikazane procurele nekoliko dana ranije, Sony je uspeo da nam donese nekoliko lepih iznenađenja.

Prikazan prvi gejmplej video iz The Last of Us Part II. U potpunosti okrenut Ellie, novi trejler jedne od najiščekivanijih igara prikazao nam je glavnu junakinju u dva različita perioda: kada je bila mlađa u periodu koji deluje poprilično mirno, kao i nekoliko godina kasnije kada ona pokušava da se izbori sa okrutnim banditima. Video koji traje skoro 12 minuta još jednom je naglasio koliko dramatičan TLOU zna da bude.

New Game+ stiže u God of War. Sony je ove godine odlučio da promeni malo format svoje prezentacije pa je novinare koji su se našli na licu mesta preselio na više različitih lokacija, a u međuvremenu kamera nas je odvela u improvizovani studio, gde su voditelji preneli nekoliko zanimljivih informacija, među kojim je najbitnija ona da God of War uskoro dobija New Game+ mod.

COD Black Ops 4 će imati i neke poznate mape. Activision je tokom PlayStation brifinga potvrdio da će Black Ops 4 dobiti nove verzije četiri od ranije poznate mape: Jungle, Summit, Slums i Firing.

Sony najavio nove PSVR naslove. O VR igrama i nije bilo previše reči (ne znamo zašto ova kompanija voli to radi sa svojim proizvodima) pa ćemo i mi samo da ih poređamo ovde.

Još jedan pogled na Twin Mirror. Dontnod odlučio je da predstavi još jednu igru tokom E3 sajma, a radi se ozbiljnijom detektivskoj avanturi koja će da nalikuje Twin Peaks seriji. Pojedini novinari su već počeli da porede igru sa Heavy Rain, a mi ćemo samo da pozdravimo odluku razvojnog tima da iskoči iz prepoznatljivih okvira. Twin Mirror je takođe prvi naslov koji će biti objavljen u saradnji sa Namco Bandai, a stiže naredne godine u verziji za PS4, Xbox One i PC.

Prvi pogled na priču Destiny 2 ekspanzije Forsaken. Nakon dve, najblaže rečeno razočaravajuće ekspanzije za Destiny 2, igrači sada već očekuju dosta od novog DLC-a koji će biti objavljen 4. septembra. Sudeći po trejleru, Bungie je ovog puta odlučio da povuče dramatičnije poteze.

Ghost of Tsushima je nova igra razvojnog tima Sucker Punch. Studio koji je najpoznatiji po InFamous igrama odlučio je po svemu sudeći da napravi potpuno drugačiju open world igru. Video prikazuje borbu koja podseća na onu viđenu u Dark Souls naslovima, ali autori navode da će stealth igrati važnu ulogu. Za sad nije poznato kada će Ghost of Tsushima biti objavljen.

Predstavljena nova igra studija Remedy Entertainment – Control. Trejler koji je takođe prikazan bez propratnog komentara, nije nam dao previše informaciji o igri. Izgleda da se radi o akcionom ostvarenju koji će takođe imati naglasak na priči. U saradnji sa izdavačem 505 Games, Remedy će objaviti ovaj naslov tokom 2019.

Prikazan Resident Evil 2 Remake! Mada se o ovom ostvarenju dosta pričalo u prethodnom periodu, tokom Sony PlayStation E3 2018 konferencije prikazani su prvi isečci iz igre koja predstavlja potpuno prerađenu verziju legendarne igre. Igra će imati izvođenje iz trećeg lica, a biće objavljena 25. januara 2019. godine.

Trover Saves the Universe je VR igra autora Ricky and Morty serije.  Uvrnuti trejler otkrio je da se radi o platformi koja poseduje prepoznatljiv vajb popularne animirane serije koju potpisuje Justin Roiland.

Kingdom Hearts komplet samo na PlayStation konzoli. Pored najave nadolazećeg nastavka, Kingdom Hearts 3, Square Enix i Sony naveli su da će samo za PlayStation 4 konzolu biti objavljena edicija koja obuhvata sva do sad izdata ostvarenja uključujući i KH3. Sony očigledno želi da podseti da su prethodnici bili ekskluziva PlayStation porodice.

Novi trejler za Death Stranding.  I nakon najnovijeg videa za igru nama i dalje nije jasno o čemu se ovde radi niti kako će tačno izgledati gejmplej novog čeda Hidea Kodžime (Kojima). Glumačka postava je proširena sa još poznatih glumačkih imena, valjda je i to nešto.

Najavljen Nioh 2! Tokom Sony PlayStation E3 2018 prezentacije je prikazan tizer tako da nema bogzna šta da se kaže ovde, ali lepe vesti su lepe vesti.

Marvel’s Spider-Man gameplay video prikazuje najpoznatije negativce iz stripova. Na listi su se našli Elektro, Rhino, Vulture i Skorpion, kao i još jedan za sad nepoznat negativac, koji će pokušati da zaustave Spajdija u najnovijoj igri, a ona nam stiže najbrže – 7. septembra.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!