Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Witcher 3 next-gen izašao, davi se u bagovima

CD Projekt RED ponovo se bruka! Nakon svih problema sa Cyberpunkom 2077, ispostavilo se da kompanija ne može na pravi način ni da predstavi poboljšano reizdanje The Witchera 3.

Pritom, ovde se ne radi samo o sitnim bagovima, već i o nekim neverovatnim propustima, prenosi DSOG. Kako se navodi, ukoliko odaberete da simulirate Witcher 2 snimljenu poziciju, igra će vam automatski zabraniti manuelno snimanje. Još gore, nakon što kasnije pokušate da je učitate, dočekaće vas samo poruka kako vam nedostaje tona dodatnog sadržaja! Igra je u ovoj fazi veoma nestabilna, a ako ste pomislili da se to dešava samo u Ray Tracing modu, varate se. Izletanje u Windows redovna je poruka a pre nego što se ono desi, uočićete probele sa senkama i teksturama. Na kraju, hardverska zahtevnost podignuta je u nebesa, što pre govori o lošoj optimizaciji.

CD Projekt RED već se oglasio, a kako se navodi, oni priznaju da problemi postoje. “Mi smo svesni problema koji prijavljuju PC igrači otkako smo izbacili ovaj apdejt”, stoji u saopštenju. “Mi aktivno istražujemo sve navode i spremićemo apdejt što pre budemo mogli. Hvala vam na strpljenju. U međuvremenu, instalirajte nove drajvere za grafičku karticu.” Ovaj poslednji savet zapravo ne služi ničemu, jer i najnoviji drajveri ne rešavaju problem. Takođe, dok vlasnici 3080 kartica kukaju kako igra ne radi ni u 30 fps u Ray Tracing modu, oni sa karticama ranga 1060 ističu da je The Witcher 3 sad neigriv i da bi ovaj apdejt trebalo da bude opcija, a ne da se instalira automatski!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!