Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Besplatan next-gen The Witcher 3 upgrade samo što nije stigao!

CD Projekt Red odavno je objavio kako radi na poboljšanoj verziji The Witchera 3, ali su od tad stizale uglavnom konfuzne informacije. Ipak, sad znamo da će se ovo reizdanje pojaviti 14. decembra, kao i da će biti besplatno za sve koji su već kupili regularnu verziju igre.

Sve ovo vreme veliku konfuziju izazivalo je to što je igra najavljivana samo za PS5 i Xbox Series konzole, iako je bilo naznaka da će ona izaći i za PC. Na sreću, to se ispostavilo kao istina, pa će se igra samo automatski updateovati. Ipak, neke misterije još uvek ostaju nerazrešene, a glavna je to što zapravo niko ne zna šta je tačno poboljšano! Koliko smo razumeli, razvojni tim nije baš ništa menjao kad je reč o gejmpleju, već se svodi na vizuelna poboljšanja.

Ono što je sigurno jeste da će igra podržavati rej trejsing, pa se možemo samo nadati da će on biti izveden kao u Cyberpunk 2077. Naime, ovaj naslov naširoko je koristio RT, za razliku od brojnih drugih igara gde se on koristi samo na delu objekata. Dobar je primer je recimo Forza Horizon 5 gde se RT upotrebljava samo za refleksije na automobilima. Ono što još očekujemo jesu i bolje teksture, a od ranije znamo da je CD Projekt kontaktirao neke od modera originalne igre. Više o svemu znaćemo na Redstreamu koji se očekuje naredne nedelje.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!