Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

CD Projekt završio fazu istraživanja za narednu The Witcher igru

CD Projekt očigledno želi da obaveštava javnost o svakoj fazi izrade naredne The Witcher igre, pa smo tako saznali da je kompanija prikupila sav materijal neophodan da se počne sa razvojem igre. Obrajući se investitorima na brifingu, predsednik kompanije Adam Kicinski uveravao je sve da izrada igre teče po planu.

“Mi smo veoma radi da ponovo posetimo univerzum koji je uobličio našu istoriju do te mere”, rekao je on. “Nedavno smo završili fazu istraživanja za prvu igru u novoj Witcher sagi, što znači da će se sad troškovi razvoja videti na našem balansu.” CD Projekt RED u martu je najavio da će njihove buduće igre koristiti Unreal Engine 5, a tad su saopštili i kako se to odnosi na novi nastavak The Witcher sage.

O samoj igri ipak ne znamo apsolutno ništa, i čini se da će to tako ostati u dužem vremenskom periodu. Ipak, mnogi upućuju na to da će igra predstaviti čitavu paletu novih likova, odnosno da nas čeka potpuno novo iskustvo. Dok se to ne desi, ostaje nam da se vratimo The Witcheru 3, odnosno njegovoj poboljšanoj verziji koja je će se ove godine pojaviti za PC, kao i Sonyjeve i Microsoftove konzole.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!