Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Dying Light 2 odložen na neodređeno!

Dying Light 2 je odložen, a kada će, ne znamo!

Razvojni tim Techland je na svojim društvenim mrežama objavio saopštenje u koje je otkrio da je datum izlaska igre Dying Light 2 odložen na neodređeno.

Techland je u svom saopštenju naveo da Dying Light 2 neće izaći tokom proleća ove godine kako je to prvobitno bilo najavljeno, ali što je još čudnije za ovakve objave, razvojni tim uopšte nije naveo kada bi igra mogla da izađe! To je informacija koja ne obećava previše, pa je mnogim igračima i pozvaocima gejming industrije već dalo dovoljno motiva da pretpostave da ovaj naslov verovatno neće biti objavljen ni tokom ove godine već tek tokom 2021.

Uz izvinjenje svim igračima koji nestrpljivo čekaju DL2, Techland je dao već očekivano objašnjenje da će im za doradu igre biti potrebno više vremena.

Tokom Gamescom 2018 sajma VGA tim je imao priliku da vidi Dying Light 2 gameplay video iza zatvorenih vrata, a da nismo bili tamo verovatno nas Techland ne bi mogao da ubedi da se razvoj igre uopšte pomera. Tada su nam autori igre prikazali deo igre koji je delovao relativno završeno, ali je sada očigledno da se radilo o tek jednom malom parčetu ovog naslova za koji razvojni tim tvrdi da je njihovo najambicioznije ostvarenje do sad.

Nastavak kultne FPS parkur zombi pucačine je tek najnoviji (ali gotovo sigurno ne i poslednji) u nizu naslova za koje smo u poslednjih nedelju dana saznali da ćemo morati da čekamo malo duže. Prvo su to bile Square Enix igre Final Fantasy VII Remake i Avengers, a potom im se pridružio i Cyberpunk 2077. Šta li je sledeće?

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!