Square Enix odložio Final Fantasy VII Remake i Avengers igru

PC Slider Sony Vesti Xbox

Square Enix traži više vremena da ispegla nove naslove!

Square Enix je zvanično objavio da će pomeriti datume premijere dve svoje nove i dugoočekivane igre, Final Fantasy VII Remake i Avengers naslov.

Kako je objašnjeno u današnjoj izjavi, koja je postavljena na društvenim mrežama kompanije, Final Fantasy VII Remake će umesto 13. marta sada biti objavljen 10. aprila, dok je odlaganje u slučaju Avengers malo veće: umesto u maju, ovo ostvarenje nas očekuje u septembru ove godine.

Jedan od producenata unutar Square Enix tima zaduženog za FFVII, Jošinori Kitase (Yoshinori Kitase) rekao je da je naslov odložen zbog dodatnog utezanja igre, dok je vođa Avengers projekat takođe imao sličnu izjavu.

„Iskoristićemo dodatno vreme za razvoj igre za fino doterivanje i peglanje igre, kako bi ona ispunila visoke standarde koje igrači očekuju i zaslužuju”.

Čekanje na Final Fantasy VII rimejk nije strašno, pa verujemo da će dodatno vreme samo goditi ovom naslovu, dok nas više zabrinjava to što kod Avengers igre ima više posla, a da pri tom o ovoj igri trenutno znamo baš malo. Na žalost, dodatna odlaganja nas neće preterano iznenaditi i potresti, ali nam deluje da su ove dve igre tek prve koje su „vraćene na doradu”. Šta li je sledeće?

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password