Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Star Wars Jedi: Fallen Order izlazi 15. novembra, objavljen prvi trejler

Konačno prikazan Jedi: Fallen Order – potpuno nova Star Wars epizoda!

Electronic Arts i Respawn Entertainment su potvrdili da će objaviti Star Wars Jedi: Fallen Order 15. novembra 2019. godine.

Tokom upravo završenog livestreama autori igre Star Wars Jedi: Fallen Order prikazali su prvi isečak iz igre, kao i nove detalje o ovom naslovu. Naime, oni su otkrili da će se igrači naći u ulozi potpuno novog heroja, a da će se igra odvijati u do sad neviđenom Star Wars svetu. Sve o čemu su Respawn i EA govorili ukazuje na to da će J:FO biti potpuno odvojena epizoda!

Obzirom da će glavni junak biti Padawan koji učiti da koristi lightsaber i Jedi moći igra će biti akcija sa fokusom na blisku borbu. Respawn je naveo da će izvođenje biti ,,lako za učenje, a teško za usavršavanje”, objašnjavajući da će igrači morati da posvete dosta vremena u usavršavanju poteza.

Nešto ranije danas poznata internet prodavnica Amazon je slučajno otkrila da će Star Wars Jedi: Fallen Order biti objavljen sredinom novembra, ali je stranica brzo povučena iz opticaja što nam je jasno govorilo da je podatak najverovatnije tačan.

Zanimljiv je i detalj da je tokom jučerašnjeg dana osnivač studija Respawn, Vins Zampela (Vince Zampella) podvukao da će igra biti isključivo singlplejer i da neće imati mikrotransakcije, najverovatnije oslanjajući se na moderne trendove u gejming industriji, kao i na neuspeh koji je doživeo Battlefront II.

Star Wars Jedi: Fallen Order izlazi istovremeno za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!