Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

EA priprema novi Need for Speed, Plants vs. Zombies i Titanfall

Bez iznenađenja: novi Need for Speed u izradi

Electronic Arts je danas uz svoju preliminarnu finansijsku analizu naveo da su nove Need for Speed, Plants vs Zombies i Titanfall igre u pripremi.

Finansijski direktor kompanije Electronic Arts, Blejk Jorgensen (Blake Jorgensen) danas je u svom izveštaju otkrio da će navedeni naslovi biti objavljeni pre aprila 2020., ali nama kraj ove godine deluje kao najlogičnije mesto za nove igre.

Osim ove informacije, Jorgensen nije otkrio ništa više, ali pretpostavljamo da na novoj NFS igri opet radi Ghost Games, kao i to da će igra biti predstavljena na proleće ili možda tokom ovogodišnjeg EA E3 nastupa. NFS Payback je objavljen u novembru 2017., pa će nova vožnja doći nakon dve godine pauze.

O Plants vs. Zombies takođe nije bilo reči, baš kao i o Star Wars Jedi: Fallen Order, ali je pažnju svakako privukla vest o tome da će ove godine možda biti objavljena još jedna igra u Titanfall univerzumu (pored nedavno izdatog Apex Legends). Po rečima Jorgensena, Titanfall je predstavljen kao ,,experience”, što je izraz koji je i Blizzard koristio za novu Diablo igru koja se ispostavila da je namenjena samo mobilnim uređajima. Ovako nešto trenutno deluje najrealnije, jer je Respawn rekao da ne radi na Titanfall 3, a Apex Legends i SW: Fallen Order već deluju kao dovoljno veliki projekti da potpuno preokupiraju skandinavski razvojni tim.

Electronic Arts nije krio da se najviše oslanja na sportske naslove, prvenstveno na novi FIFA fudbal, Apex Legends trenutno pokazuje odličan potencijal, ali stručnjaci nisu sigurni da će Anthem uspeti da ispuni očekivanja.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!