Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

BlizzCon 2018 – Sve najvažnije vesti!

Novi heroji, remaster koji se čekao i nova Diablo igra – BlizzCon 2018 najave o kojima će se pričati!

Blizzard je i BlizzCon 2018 započeo uvodnim šouom tokom kojeg su predstavljeni noviteti za sve aktuelne naslove ove kompanije. Na spisku vesti možda nema onih koje su igrači očekivali, ali smo sigurni da će se o pojedinim stvarima pričati jako dugo. No, krenimo redom.

Rastakhan’s Rumble je naziv najnovije Hearthstone ekspanzije. Ekspanzija je okrenuta trolovima, donosi 135 novih karata, a najlepša vest? Rastakham Rumble će biti objavljen već 4. decembra.

Destiny 2 je besplatan za download do 18. novembra. To što je Destiny 2 na Battle.net platformi valjda je dovoljan razlog da Bungie-jeva igra bude deo BlizzCon ludila. Pa tako, uoči uvodne ceremonije igrači su počeli da dobijaju Destiny 2 kao ,,free girft” na ovoj platformi, a poklon će moći da aktiviraju do 18. novembra. Radi se o osnovnoj verziji igre pa pretpostavljamo da autori i izdavač računaju na to da će gejmeri kasnije poželeti da kupe Forsaken ekspanziju, a mi tu ne vidimo ništa loše. Igra sada konačno izgleda bolje nego ranije.

Najprijatnije ,,iznenađenje! – Warcraft III: Reforged. Ovo je vest koju je Blizzard samo ozvaničio, jer se dosta dugo pričalo o tome kako je u izradi remaster legendarne strategije. Autori navode da se radi o značajnim promenama koje uključuju čak i doradu među-animacija (4 sata video materijala!), a igra bi trebalo da izađe tokom 2019. godine.

Predstavljena nova Overwatch heroina – Ashe. OW dobija još jednog junaka koji kao da je iskočio iz vesterna (pitamo se da li ima veze sa Red Dead Redemption 2 ludilom?). Ona koristi repeater pušku, baca dinamit, a ima čak i pomoćnika, ogromnog robota po imenu B.O.B.

Heroes of the Storm je dobio potpuno novog heroja. Iako je do sad Blizzard ubacivao u HotS samo postojeće junake iz svojih naslova, izgleda da je sada odlučeno da se prekine ova tradicija. Orphea i njeni skilovi su predstavljeni u novom videu, a razvojni tim je pokazao i šta nam još sprema u narednom periodu.

Najveće razočaranje – Diablo Immortal. Već duže vreme Blizz nas je golicao najavama nove Diablo igre, a sad kada znamo o čemu se radi možda bi mogli da kažemo da nisu morali da se trude. Zašto? Zato što se radi o igri za mobilne telefone! Zvižduci u publici odmah su potvrdili da ovo nije igra koja se očekivala, a to može da se vidi i po videu ispod koji beleži ogroman broj dislajkova. Blizzard je klip stavio na ,,unlisted”, a tokom segmenta za pitanja i odgovore, jedan od igrača je šokirao Blizzard sa pitanjem ,,da li se radi o prvoaprilskoj šali”.

Igra možda neće biti loša: radnja pokriva period između druge i treće igre, donosi šest klasa sličnih onim u Diablo 3, a imaće i multiplejer.

World Of Warcraft Classic će biti dostupan od leta 2019. Ipak, demo mogu da isprobaju pdmah svi koji su kupili Virtual Ticket!

Uz ove vesti, Blizzard je objavio i novi video za Battle for Azeroth, Stacraft II novog komandanta, a svet žitarice sa likom Lucio-a.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!