Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Destiny PC Beta test

Nakon kratkog testa na konzolama, Destiny 2 imao je (još kraći) beta test i na PC računarima.

Test je trajao od 29. do 31. avgusta, a u veziji za kompjutere beta test nije bio produžen kao što je to bio slučaj sa PlayStation 4 i Xbox One verzijom.

Naše detaljne utiske o sadržaju Destiny 2 bete možete da pročitate ovde, a u ovom tekstu spomenućemo samo par specifičnosti PC verzije.

Ono što sve najviše interesuje je optimizovanost igre za koju se mora reći da je bila odlična, pogotovo kada se uzme u obzir da se radi o nezavršenoj verziji igre. Na našoj test mašini sve je radilo glatko i bez ikakvog seckanja. Igrači koji imaju vrhunske konfiguracije sigurno će biti najviše zagrejani za igranje u 4K, a Bungi ovde nije stavio ograničenja za frejmrejt. Razvojni tim je takođe ispravio većinu bagova iz konzolne verzije, tako da nismo naišli ni na jedan bitniji problem.

Nama je pak bilo najzanimljivije to što iz Blizzardove aplikacije, Battle.net-a …ili kako god da mu je ime sad, možemo da pokrenemo jednu Activision igru. Skoro isto toliko čudno nam je bilo i igranje Destiny-ja na kompjuteru, to jest u tastatura+miš kombinaciji. Kontrole su imale dobar odziv, tako da je igranje bilo pravo uživanje, pa zamerke neće imati čak ni najokoreliji PC igrači (obzirom da je Destiny potekao na konzolama).

Na kraju, jedina razlika u sadržaju u odnosu na konzole je bila to što je dodata Crucible mapa Javelin-4 koja je ponuđena samo u verziji za PC. U pitanju je Capture the Flag mod uvijen u Destiny 2 okruženje koji se pokazao kao veoma zabavan.

Šteta što  beta test nije trajao duže jer će PC igrači sledeću priliku da zaigraju Destiny 2 dobiti tek 24. oktobra. Podsetimo, verzija za konzole izlazi za dva dana, 6. septembra.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!