Najavljen Anno 1800 – Gamescom 2017

PC Slider Vesti

Ubisoft je najavio da priprema Anno 1800, sedmu igru u dugogodišnjem serijalu upravljačkih simulacija.

Kao što se iz naslova može zaključiti, najnoviji Anno vratiće serijal u prošlost nakon više od osam godina. Kao što su autori sami priznali prilikom predstavljanja igre, ova odluka doneta je na osnovu velike želje igrača koji nisu najbolje regovali na prethodne dve igre.

Ipak, razvojni tim odlučio je zadrži najbolje karakteristike iz prethodnih igara pa čak i one iz Anno 2070 i 2250 ovog puta zaokružujući ih u naslovu smeštenim u viktorijanski period. Samim tim tema igre će biti industrijalizacija, a autori navode da će znatan fokus biti usmeren i na kolonizaciju novih područja.

Ovog puta Ubisoft Blue Byte želi da bude bliže igračima nego ranije zbog čega je pokrenuta inicijativa Anno Union usmerena ka najvećim ljubiteljima serijala. Ovde će oni imati priliku da iskažu svoje mišljenje o novinama u Anno 1800, kao i da glasaju za to šta će biti u igri, a šta ne.

Anno 1800 izlazi samo za PC i to krajem 2018. godine.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password