Destiny 2 možda stiže i za PC?

PC Slider Sony Vesti Xbox

Već duže vreme se priča o tome kako bi Destiny 2 mogao da bude izbačen i za PC, a nove informacije koje ovih dana kruže potvrđuju ovakve navode!

Na popularnom sajtu NeoGAF oglasio se jedan korisnik sa nadimkom “benny_a” koji tvrdi kako se radi na PC verziji za Destiny 2. Ova informacija je bila dovoljna da nekoliko uglednih gejming časopisa prenese vest, što je odmah naslutilo da i oni znaju nešto više o tome.

Na kraju, javio se i korisnik “shinobi602” koji je poznati kao insajder u gejming industriji potvrdivši sve dosadašnje informacije. On je otišao i malo dublje i otkrio da će Destiny 2 biti potpuno drugačiji u odnosu na prethodnika.

Najbitnija razlika je to što se nastavak razvija samo za aktuelne sisteme, te neće biti verzije igre za PlayStation 3 i Xbox 360. Ovo će omogućiti snažniji grafički endžin zbog čega će se u igri naći do sad najveće mape. Destiny 2 će takođe imati nove rase i frakcije, a očekuje se veći akcenat na radnji ove igre.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password