Pokemon Go stiže na Android Wear?

Gedžeti Mobilne igre Mobilni telefoni Tech

Prošle nedelje Apple se pohvalio da će Pokemon Go moći da se igra na Apple Watchu 2, ali se ipak ne radi o pravoj ekskluzivi.

Stručnjaci na sajta Pokemon Go Hub kopali su po kodu najnovije verzije igre i pronašli dokaze da će igra biti izdata i za satove sa Android operativnim sistemom. Kako oni navode postoji više dokaza koji utemeljavaju ovakvu tvrdnju.

Sa druge strane i nakon ovakvih informacija, Niantic ćuti. Nije poznato kada bi najpopularnija igra ove godine mogla da stigne na Android smartwatch uređaje, ali ni da li će se raditi o istoj verziji poput one koja je prikazana na Apple konferenciji.

Po svemu sudeći ova aplikacija će biti samo vremenska ekskluziva Apple Watch Series 2 sata, pa se postavlja pitanje da li će tad možda biti kasno za Pokemon Go koji vrtoglavo gubi igrače svakog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password