Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hideo Kojima se ne prodaje, makar umro

Ovih dana česte su priče o tome kako su mnoge kompanije spremne da kupe Kojima Productions, a sam Hideo Kojima to je sad i potvrdio. Bez obzira što mu često stižu neverovatne ponude, on insistira na tome da svoju kompaniju neće prodati, makar mu to bilo poslednje.

Nakon što je Konami oterao njega i brojne druge legende kako bi se posvetio izdavanjem budalaština za mobilne telefone i paćinko mašine, Kojima je odlučio da pokrene svoj studio. “Ovu kompaniju pokrenuo sam decembera 2015. godine”, priča on. “Sve sam platio iz svog džepa, niko mi nije dao ni cent. Mi smo nezavisni, ni sa kim nismo povezani i niko nas ne podržava, iako smo sa svima u dobrim odnosima. Svakog dana mi iz celog sveta nude da kupe naš studio. Neke ponude su nezamislive, ali ne radi se ovde o novcu. Ja samo želim da pravim ono što se meni sviđa. Zato sam stvorio ovaj studio. Dokle god sam živ, mislim da neću prihvatiti te ponude.”

Kojima je ovih dana u centru pažnje jer je on najavio novi projekat, o kome se ne zna gotovo ništa, a ono što je procurelo na internet, prilično je čudno, baš u duhu Kojime! Nadajmo se da će u pitanju biti još jedno kvalitetno ostvarenje, mada ne bismo bili iznenađeni da ono podeli javnost kao što je to uradio Death Stranding.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!