Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Tennis Manager 2024 – Mic po mic unapređenja

SEGA je u igračkom svetu, a naročito čini se u našem okruženju, suvereno zauzela nišu fudbalskih menadžera i samim tim dala inspiraciju brojnim drugim razvojnim timovima koji bi žele da se oprobaju u raznoraznim sportovima. Već nekoliko godina u nazad maleni francuski razvojni tim sasvim solidno pravi menadžer “belog sporta, pa smo želeli da vidimo kakav napredak donosi Tennis Manager 2024.

Tennis Manager 2024 nudi robustnu simulaciju menadžmenta u kojoj igrači grade i razvijaju tenisku akademiju. Igra je dizajnirana da pruži sveobuhvativno iskustvo za one koji uživaju u strateškim aspektima upravljanja sportistima i sportskim organizacijama. Ključne karakteristike uključuju kreiranje prilagođenih turnira, detaljan trening igrača i finansijsko upravljanje. Ovi elementi omogućavaju igračima da se osećaju kao da su zaista u kontroli nad sopstvenim teniskim carstvom.

Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024
Tennis Manager 2024

Jedna od istaknutih karakteristika Tennis Manager 2024 je mogućnost kreiranja prilagođenih turnira. Ovo ne samo da dodaje sloj personalizacije, već i omogućava igračima da dizajniraju takmičenja koja odgovaraju njihovim preferencijama i strategijama. Detaljan sistem treninga igrača je još jedan segmenat koji treba pohvaliti, jer nudi sveobuhvatan pristup razvoju sportista. Igrači mogu prilagoditi planove treninga kako bi se fokusirali na specifične veštine, pažljivo pratiti napredak i prilagođavati rutine kako bi optimizovali performanse. Finansijsko upravljanje je jednako detaljno, zahtevajući od igrača da balansiraju budžete, obezbede sponzorstva i mudro investiraju u objekte i mlade nade.

Igra uvodi nekoliko novih karakteristika koje pružaju dublji uvid u performanse i potencijal igrača. Poboljšan korisnički interfejs (UI) čini navigaciju ovim karakteristikama intuitivnijom, sa čistijim dizajnom i pristupačnijim informacijama. Poboljšani planovi treninga sada uključuju specifične režime za predsezonu i turnirske periode, omogućavajući strateškije planiranje i bolju pripremu za ključne mečeve.

Grafički, meč engine pokazuje određena poboljšanja, sa boljim vizuelnim efektima i realističnijim okruženjima. Međutim, animacije i fizika lopte još uvek zahtevaju doradu. Dok su grafička poboljšanja primetna, ona ne predstavljaju značajan iskorak u odnosu na prethodne verzije. Animacije ponekad mogu delovati ukočeno, a fizika lopte povremeno gubi dodir sa gravitacijom što kvari celokupan utisak.

Dok je igra zabavna i lako uvlači igrače u akciju, promene u odnosu na prošlogodišnju verziju su inkrementalne, a ne revolucionarne. Nove karakteristike i poboljšanja dodaju dubinu i unapređuju celokupno iskustvo, ali možda neće biti dovoljni da opravdaju dodatnu kupovinu za one koji već poseduju prethodnu verziju. Za postojeće igrače, apdejti mogu delovati skromno, a osnovno iskustvo igranja ostaje uglavnom nepromenjeno.

Sve u svemu, Tennis Manager 2024 je solidan izbor za nove igrače koji traže sveobuhvatno tenisko menadžersko iskustvo. Njegov detaljan pristup menadžmentu i strateškom planiranju čini ga vrednim isprobavanja za one koji se prvi put susreću sa serijalom. Međutim, povratnici možda će smatrati da su ažuriranja skromna i da ne vide dovoljno vrednosti da opravdaju ponovnu kupovinu. Uprkos tome, igra ostaje dobro izrađena simulacija sa dosta sadržaja za ponuditi i novim i iskusnim igračima.

Igru nam je poslao Rebound CG ali to nije uticalo na konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

Tennis Manager 2024 – Mic po mic unapređenja

Tennis Manager 2024 je solidan izbor za nove igrače koji traže sveobuhvatno tenisko menadžersko iskustvo, ali povratnici možda neće imati dovoljno razloga da opet plate maltene istu igru.
7.5
Zanimljivo
Izvođenje
7.5
10
Grafika
8
10
Zvuk
7
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Gejmplej
    Grafika
    Zvuk
    A mininum rating of 0 is required.
    Please give a rating.
    Thanks for submitting your rating!

    Thanks for submitting your comment!