Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Silent Hill 2 Remake izlazi 8. oktobra

Na Sony State of Play 2024 događaju, Konami je iznenadio fanove objavom da će Silent Hill 2 Remake biti objavljen 8. oktobra, ove godine. Tom prilikom kompanija je predstavila novi trejler koji možete pogledati ispod.

Iako se dosta govorkalo o tome da ćemo uskoro dobiti više informacija o rimejku, razlog za iznenađenje leži u tome što su mnogi očekivali da će Konami sačuvati ovu najavu za svoj Silent Hill Transmission događaj.

Ovom prilikom dobili smo dva ingejm trejlera: jedan koji je montaža različitih delova priče i igre, dok je drugi direktan gejmplej. Obzirom da razvojni timovi obično škrtare sa informacijama, Konami nam je lepo dočarao kako će tačno izgledati rimejk.

Silent Hill 2 Remake će koristiti Unreal Engine 5. U oktobru 2022. godine, razvojni tim Bloober Team je podelio početne PC sistemske zahteve. Prema njima, NVIDIA RTX2080 bi mogla da pokreće igru na 1080p/High/30fps. S obzirom na to koliko Unreal Engine 5 može biti zahtevan, biće zanimljivo videti da li će developeri revidirati te zahteve kada igra bude dostupna za prednaručivanje.

Konami nije podelio dodatne detalje o igri, pa ćemo za više detalja morati još malo da se strpimo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!