Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Cure Assassin’s Creed Mirage informacije, Ubisoft planira da najavi još igara u serijalu

Iako Ubisoft planira da 10. septembra objavi zvanične informacije o novoj Assassin’s Creed igri, pitamo se da li ćemo do tad već znati sve? Naime, nove informacije cure u javnost, a ovog puta one dolaze ne od anonimnih izvora, već direktno sa PlayStation Networka!

Iako su one brzo uklonjene, to se nije desilo pre nego što su se raširile internetom, prenosi DSOG. Vlasnici PS4 i Xbox One konzola mogu da se raduju, s obzirom da će se igra pojaviti i na ovim konzolama, naravno uz prilične redukcije kad je reč o grafici i performansama. Kad je reč o glavnom junaku, njegovo ime je Basim i njega ćemo voditi kroz ulice Bagdada iz devetog veka. Kako se navodi, “Basim je lukavi lopov sa ulice koji traži odgovore i pravdu. Kroz misterioznu, prastaru organizaciju pod nazivom Skriveni, on će postati Master Assassin i promeniti sudbinu na način na koji to nije ni mogao da zamisli.”

Sem toga, PSN je naveo i tri ključne tačke kad je reč o igri:

  • Iskusite modernu verziju ikoničnog gejmpleja koji je definisao franšizu u prethodnih 15 godina
  • Koristite parkur veštine kroz grad i tiho eliminišite mete na još brutalnije načine
  • Istražujte neverovatno gust i živ grad čiji stanovnici reaguju na svaki vaš pokret, i otkrijte tajne četiri distrikta na svom putovanju kroz Zlatno doba Bagdada.

Sa druge strane, Tom Henderson najavljuje i da će Ubisoft predstaviti još tri AC igre, smeštene u Japan, Evropu u vreme progona veštica i u Kinu. Za igru smeštenu u Japanu znamo da se dešava u doba samuraja, a za onu u Evropi kaže se da je najmračnija u istoriji serijala. Na kraju, igra smeštena u Kini je samo naslov za pametne telefone. Takođe, Henderson ističe i da bi Ubisoft mogao da predstavi poslednji DLC za Valhallu, ali i da kaže nešto više o svom VR naslovu, Project Nexus.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!